Έγινε νοσοκόμα και παντρεύεται ξανά η Μάρω Λύτρα

Έγινε νοσοκόμα και παντρεύεται ξανά η Μάρω Λύτρα

Στην Ελλάδα θα γίνει ο γάμος με τον 48χρονο επιχειρηματία

Έγινε νοσοκόμα και παντρεύεται ξανά η Μάρω Λύτρα
Θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας η Μάρω Λύτρα που την γνωρίσαμε από το ριάλιτι «fame story».

Η γνωστή τραγουδίστρια όταν ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει την τύχη της στο τραγούδι ήταν ήδη παντρεμένη. Ωστόσο ο γάμος της δεν προχώρησε αφού έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη.

Αφού έβγαλε δικό της κομμάτι και δούλεψε πλάι σε μεγάλα ονόματα η Μάρω Λύτρα αποφασίζει να τα παρατήσει όλα -έχοντας χωρίσει στο μεσοδιάστημα με τον τραγουδιστή που γνώρισε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1- και να γυρίσει πίσω στην Αμερική όπου εργάστηκε ως νοσοκόμα. 

Το φως της δημοσιότητας βλέπει σήμερα η είδηση πως η Μάρω Λύτρα επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα. Όχι δεν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στο τραγούδι αλλά να παντρευτεί ξανά.

Σύμφωνα με την «Espresso» η νοσοκόμα πια Μάρω Λύτρα αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο 48χρονος επιχειρηματίας και σύντροφός της Θεόφιλος Παπαδόπουλος και οι δύο τους θα παντρευτούν στην Λακωνία.
Κλείσιμο

Η ημερομηνία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αλλά το μυστήρια πρόκειται τελεστεί στην Παναγίτσα, την εκκλησία που έχτισε ο πατέρας του επιχειρηματία, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το δυο τους μέχρι να καταλήξουν μαζί.

Σήμερα συγκατοικούν στο Μόντρεαλ και ζουν τον έρωτά τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης