Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν ζεις με έναν άνθρωπο, γιατί να τον παντρευτείς κιόλας;

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν ζεις με έναν άνθρωπο, γιατί να τον παντρευτείς κιόλας;

«Ίσως να ήταν ένας λόγος να παντρευτώ το παιδί, αλλά θα το έκανα και χωρίς γάμο» 

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν ζεις με έναν άνθρωπο, γιατί να τον παντρευτείς κιόλας;
Για τις γιορτές που πέρασε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου μίλησε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ», το μεσημέρι της Δευτέρας
 
«Πήγα τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται και Πρωτοχρονιά κάναμε μαζί εδώ. Ξεκουραστήκαμε αλλά και κουραστήκαμε γιατί όταν μαγειρεύεις για το ρεβεγιόν κουράζεσαι. Μου αρέσει η μαγειρική και είναι λίγο ψυχοθεραπεία για μένα» είπε η ηθοποιός για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται το γάμο, απάντησε: «Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά του να παντρευτείς κιόλας. Πες μου εσύ που έχεις παντρευτεί».
 
Εξήγησε, ακόμα, ότι δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου: «Θα έκανα. Ίσως να ήταν ένας λόγος να παντρευτώ το παιδί, αλλά θα το έκανα και χωρίς γάμο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τώρα ζούμε μαζί με τον Μιχάλη περίπου πέντε χρόνια, αν αύριο παντρευτούμε, μεθαύριο θα ζούμε διαφορετικά στο σπίτι, θα έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση ο ένας απέναντι στον άλλον; Δεν το έχω απομυθοποιήσει αλλά αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω και παιδιά, δεν μου είναι κάτι αναγκαίο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης