Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη ζήλια μου!»

Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη ζήλια μου!»

«Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μενα είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή»

Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη ζήλια μου!»
Για το πώς είναι στις σχέσεις της, ποιος είναι ο μεγαλύτερό της φόβος, αλλά και το αν είναι ζηλιάρα μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μένα είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή», δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly μιλώντας για τις ανασφάλειες της και συνέχισε: «Έχω τεράστιο θέμα με τη μοναξιά».

Κλείσιμο



Παραδέχτηκε ακόμα ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν σύντροφο: «Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον, του συστήνομαι λέγοντας του να ξέρεις ότι δεν είμαι εύκολη υπόθεση. Αναγνωρίζω τα κουσούρια μου, τις ιδιοτροπίες μου και πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξει κάποιος μαζί μου. Αλλά επειδή είμαι αρκετά κτητική και αγαπάω πολύ, όταν μου συμβαίνει είμαι πολύ δοτική. Και έτσι κάπως αντισταθμίζω τα πράγματα», είπε ενώ σχετικά με τη ζήλια σημείωσε: «Δεν μπορώ να τη διαχειριστώ και το παραδέχομαι».

Τέλος, όσον αφορά στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία σύντροφό της Μιχάλη Αντιώτη, η Ελένη Τσολάκη απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου και ούτε τώρα θα το κάνω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης