Η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχεται ότι ζει «έναν παράφορο έρωτα»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχεται ότι ζει «έναν παράφορο έρωτα»

«Τον ζω και τον χαίρομαι. Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον κι εμένα»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχεται ότι ζει «έναν παράφορο έρωτα»
Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Θοδωρή Αθερίδη.
 
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτά μου! Τι; Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τα βγάλω όλα στη φόρα; Όχι δεν θα το κάνω! Δε θέλω να είναι όλα διάφανα, θέλω να κρατήσω κάτι για μένα! Δικαίωμά μου δεν είναι; Δεν μου αρέσει να κρεμάω τη ζωή μου στα περίπτερα. Για τη δουλειά μου ναι, να κάνω και φωτογραφήσεις και εξώφυλλα και συνεντεύξεις και ότι θέλετε. Αλλά άλλο προωθώ τη δουλειά, κι άλλο ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκαναν ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω» ξεκαθάρισε η ηθοποιός στη Real Life.
 
Όταν ρωτήθηκε αν ζει έναν παράφορο έρωτα αυτή την περίοδο, η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχθηκε: «Τον ζω και τον χαίρομαι. Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον κι εμένα», ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου δήλωσε: «Ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ στα σχέδιά μου. Δεν άνηκα ποτέ στα κοριτσάκια που ονειρεύονται μια ζωή την ώρα που θα ντυθούν νύφες και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας». 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης