Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκάλυψε την ηλικία του

Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκάλυψε την ηλικία του

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση «Ο βουβός σερβιτόρος», Γιώργο Χρανιώτη, αποκάλυψε την ηλικία του

Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκάλυψε την ηλικία του
Μία κοινή συνέντευξή παραχώρησαν, ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Γιώργος Χρανιώτης, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ο βουβός σερβιτόρος». Ο γοητευτικός ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του: «Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου. Μόλις έκλεισα τα 50. Είμαι λιγότερο αγχωμένος με τον χρόνο.  Τον έχω αποδεχθεί. Δεν θα τον σταματήσω, ούτε θα τον φέρω πίσω» είπε στο ΟΚ.

Στην συνέχεια της συνέντευξης του, είπε: «Είμαι μετριοπαθής και ολιγαρκής. Βέβαια, αν ήμουν εγκλωβισμένος σε μια μετριοπάθεια δεν θα είχα φτάσει εδώ. Είμαι αυτοδίδακτος και αυτοδημιούργητος. Από τα 15 μου ζω μόνος χωρίς βοήθεια. Βέβαια, το ότι είμαι ζωντανός είναι τύχη»». Όσο για τα όνειρα του: «Σαφέστατα θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Μικρός ήθελα να πάω στην Αμερική και να ζήσω το περιβόητο American dream αλλά δεν συνέβη για προσωπικούς λόγους. Τώρα όνειρο μου είναι να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Είμαι φύσει και θέσει ανικανοποίητος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης