Μαρία Σολωμού: Δεν παντρευόμαστε με τον Μουζουράκη γιατί δεν προλαβαίνουμε

Μαρία Σολωμού: Δεν παντρευόμαστε με τον Μουζουράκη γιατί δεν προλαβαίνουμε

«Όταν κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση, όταν έχουμε θέμα σοβαρό, χορεύουμε αναγεννησιακούς χορούς μέσα στο σπίτι και συζητάμε»

Μαρία Σολωμού: Δεν παντρευόμαστε με τον Μουζουράκη γιατί δεν προλαβαίνουμε
Τόσο για τη νέα σειρά του Mega, «Μάνα Χ Ουρανού» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τον σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη για τη σχέση της με τον οποίο δεν δίστασε να κάνει ακόμα και κάποιες χιουμοριστικές αποκαλύψεις μίλησε η Μαρία Σολωμού, καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

«Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω τη μάνα μετά τους Singles. Όπως και τότε δεν πίστευαν ότι μπορώ να κάνω τη "Ράνια". Χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα. Μου μιλάνε στον δρόμο και μου λένε "είναι σα να βρίσκεσαι σπίτι μου" και χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό», δήλωσε η ηθοποιός για τη νέα της σειρά στο Mega, το πρωί της Κυριακής.
 
Αναφερόμενη στην ιδιαίτερη επικοινωνία που έχει με τον Πάνο Μουζουράκη, αποκάλυψε: «Δεν προλαβαίνουμε, γι' αυτό δεν παντρευόμαστε δεν είναι τίποτα άλλο. Και βασικά όλα αυτά που κάνουν στις γαμήλιες δεξιώσεις, τα κάνουμε σπίτι... Κόβουμε τούρτες, χορεύουμε... Μιας και λείπει, θα το πω αυτό. Όταν κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση, όταν έχουμε θέμα σοβαρό, χορεύουμε αναγεννησιακούς χορούς μέσα στο σπίτι και συζητάμε». 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης