Λάουρα Νάργες: «Δεν έχει σεξ»

Λάουρα Νάργες: «Δεν έχει σεξ»

«Θέλω να μείνω μόνη μου ένα χρόνο!»

Λάουρα Νάργες: «Δεν έχει σεξ»
«Εγώ one night stand δεν κάνω», δήλωσε η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα, για το περιοδικό You. Έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης με το μάνατζέρ της Δημήτρη Δαλάκο, η παρουσιάστρια τονίζει ότι δεν υπάρχει κάτι καινούριο στη ζωή της: «θέλω να μείνω μόνη μου ένα χρόνο!»

Ωστόσο, φαίνεται ότι μέσα σε αυτό το διάστημα «δεν έχει σεξ». Η ίδια είπε ξεκάθαρα ότι αν δεν έχει σχέση δεν κάνει σεξ, αφού δεν κάνει one night stand.

Σχετικά με το πρώτο βήμα σε μία σχέση, δήλωσε ότι της αρέσει ο άντρας να είναι κυνηγός, αλλά ξέρει καλά ότι αν η ίδια δεν ανάψει το «πράσινο φως», εκείνος «δεν θα έρθει ποτέ». Αποφασίζει λοιπόν να δείξει η ίδια πρώτα κάτι, με ένα απλό βλέμμα.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θυμάται με πόσους άντρες έχει πάει, η Λάουρα εξομολογήθηκε ότι τους θυμάται όλους, γιατί «δεν είναι και τόσοι πολλοί». Σε σχέση με τους πρώην πάντως, δήλωσε ότι, αν και σέβεται τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ζωή της, «αν ανήκουν στο παρελθόν, μένουν εκεί». Όπως λέει, δεν τους διαγράφει, αλλά δεν είναι ωραίο να κρατάς επαφή με τους πρώην, γιατί θα πρέπει να σκέφτεσαι και… τους νυν τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης