Η πρώτη «καλημέρα» του Μάρκου Σεφερλή

Η πρώτη «καλημέρα» του Μάρκου Σεφερλή

Επαιξαν το ίδιο παιχνίδι με τον Λιάγκα και τη Φαίη! - Ολα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Η πρώτη «καλημέρα» του Μάρκου Σεφερλή
Με μια αναδρομή στους παρουσιαστές του Πρωινού του MEGA έκανε πρεμιέρα το πολυσυζητημένο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή ζητώντας φώτιση από αυτούς λέγοντας συγκεκριμένα: «Εσείς που χαράξατε το δρόμο στην πρωινή ζώνη του MEGA δώστε μου φώτιση να μπορέσω κι εγώ να πατήσω στα χνάρια σας και να καταφέρω να κάνω επιτυχία. Δεν επιθυμώ βέβαια να μπω στο πάνθεον των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, απλά δώστε μου δύναμη να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του νέου αυτού εγχειρήματος να σας βγάλω ασπροπρόσωπους».

Ο Μάρκος Σεφερλής αμέσως μετά παρουσίασε το κοινό, αλλά και με ένα διαφορετικό τρόπο τους συνεργάτες του, κάνοντας κλήρωση, πετώντας έτσι και το καρφάκι του: «Όλες αυτές τις μέρες πολλά ακούστηκαν γι' αυτή την εκπομπή, καλά, άσχημα, άσχημα, άσχημα, καλά, άσχημα, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα, κόσμος ερχόταν, κόσμος έφευγε, άλλους θέλαμε να τους κρατήσουμε δεν καθόντουσαν με τίποτα, το αποτέλεσμα... έμεινα μόνος μου».



Κλείσιμο

Πλέον είδαμε και τους νέους συνεργάτες: πρόκειται για την Έλενα Τσαβαλιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Χριστίνα Πολίτη και τον Στέλιο Κρητικό. Ο Ανδρέας Λαγός αναλαμβάνει τη στήλη της μαγειρικής, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη για άλλη μια χρονιά θα επιμελείται τη στήλη της αστρολογίας.

Σήμερα μάλιστα είδαμε και την καινούργια ενότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που θα παρουσιάζει στο πρωινό. Πρόκειται για το «Ούγκα Challenge» το οποίο στα πρότυπα του διεθνούς ice bucket challenge θα καλεί celebrities να κάνουν φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Σήμερα ο Ουγγαρέζος έλουσε τα μαλλιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη με σαπούνι για τα πιάτα και εκείνος με τη σειρά του προκάλεσε τη Ντορέτα Παπαδημητρίου να πλύνει τα πόδια της σε live σύνδεση.

Επίσης ο Μάρκος Σεφερλής έπαιξε και παιχνίδια με τους τηλεθεατές και το κοινό του. Στο «Δες και Πες» παίζει αποσπάσματα συνεντεύξεων και το κοινό πρέπει να μαντέψει τι απάντησε ο εκάστοτε συνετνευξιαζόμενος ενώ στο «Συγνώμη ποιος είστε» κάνει τηλεφωνικές φάρσες. Τηλεφωνικές φάρσες πάντως κάνει και ο Γιωργος Λιάγκας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Μάλιστα την ώρα των παιχνιδιών οι εκπομπάρχες στα δύο κανάλια έριξαν τις μπηχτές τους.

«Εμείς δεν ανακαλύπτουμε εδώ την πυρίτιδα, κλέβουμε τους Αμερικανούς συναδέλφους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας την ώρα που με διπλή μπλούζα έπαιζε μπάσκετ στον ΑΝΤ1, δείχνοντας ότι «έκλεψε» το κόνσεπτ του παιχνιδιού από τη δημοφιλή εκπομπή του Jimmy Fallon.

Οταν και ο Μάρκος Σεφερλής φόρεσε με τη σειρά του διπλή μπλούζα για να παίξει ακριβώς το ίδιο παιχνίδι είπε: «Είδαμε μια πολύ ωραία ιδέα απέναντι στον ΑΝΤ1, στην Φαίη και τον Γιώργο που μπήκαν μέσα σε μπλούζες και το έκαναν πάρα πολύ καλό, γελάσαμε, μας άρεσε και λέμε μήπως μπορούμε κι εμείς να το κάνουμε και να γελάσει και με μας ο κόσμος. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εμείς έχουμε επαγγελματία μπασκετμπολίστα».


Κατά τα λοιπά, ο Σεφερλής πήρε συνέντευξη από τον ίδιο τον εαυτό του, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Αυτό, όπως είπε, το έκανε για ζέσταμα και πρόβα, επειδή πολλοί τον κατηγόρησαν ότι δεν ξέρει να παίρνει συνεντεύξεις...


 


Και αφού ζεστάθηκε, σειρά πήρε ο Χρήστος Χολίδης, στον οποίο έθεσε ερωτήματα ενώ και οι δύο ήταν πάνω σε στατικά ποδήλατα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Πάντως όλοι περιμέναμε να δούμε αυτή την πρεμιέρα, καθώς μετά από αυτήν θα μοιραστεί η τηλεοπτική πίτα στα πρωινά. Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα one man show, χωρίς προς το παρόν κάποια καινοτομία, ίσως γιατί ο Μάρκος Σεφερλής κρατά κρυφά χαρτιά που θα τα ρίξει στο τραπέζι τις επόμενες ημέρες. Αύριο πάντως το μαγικό χαρτάκι της AGB θα δείξει τι επέλεξαν οι τηλεθεατές για «Πρωινό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης