Κωστόπουλος- Μπαλατσινού μένουν σε άλλα σπίτια εδώ και 6 μήνες

Κωστόπουλος- Μπαλατσινού μένουν σε άλλα σπίτια εδώ και 6 μήνες

Ο πρώην οικοδεσπότης του “Πρωινό mou” έχει μετακομίσει πολύ κοντά στο σπίτι όπου διέμενε όλη η οικογένεια για να είναι συνεχώς κοντά στα παιδιά του

Κωστόπουλος- Μπαλατσινού μένουν σε άλλα σπίτια εδώ και 6 μήνες
Μπορεί ο χωρισμός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού να δημοσιοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όμως από ότι προκύπτει πρόκειται για έναν χωρισμό που οι ίδιοι ζουν εδώ και αρκετούς μήνες - έξι συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το!», το πάλαι ποτέ λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz ζει σε ξεχωριστά σπίτια εδώ και έξι μήνες με τον πρώην οικοδεσπότη του «Πρωινό mou» να είχε μετακομίσει πολύ κοντά στο σπίτι όπου έμενε όλη η οικογένεια.

Κλείσιμο
Αυτό του δίνει τη δυνατότητα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κοντά στα παιδιά του, την 17χρονη Αμαλία, την 15χρονη Αλεξάνδρα και τον 7χρονο, σήμερα, γιο του, Μάξιμο.

Το ζευγάρι, μάλιστα, αρκετά πρωινά έφτανε χωριστά στο στούντιο του Mega, αφού συνήθως ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγαινε με τη μηχανή του, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού με το αυτοκίνητό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης