Παντρεύτηκε η Δέσποινα Καμπούρη

Παντρεύτηκε η Δέσποινα Καμπούρη

Η γνωστή παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασαν ειδικά για εκείνη ο Κωνσταντίνος Μελής και ο Γιάννης Λάσκος το οποίο συνδύασε με ένα απλό στεφάνι στα μαλλιά

Παντρεύτηκε η Δέσποινα Καμπούρη
Νυφούλα ντύθηκε το Σάββατο η Δέσποινα Καμπούρη στο πλευρό του αγαπημένου της, Βαγγέλη Ταρασιάδη. Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, ο γαμπρός έφτασε στην γραφική παραλία της Αγίας Ειρήνης και στην ομώνυμη εκκλησία, στην πανέμορφη Κύθνο, πάνω σε ένα φουσκωτό, συνοδευόμενος από φίλους, συγγενείς, αλλά και την κορούλα τους Έλενα, η οποία ήταν παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της.

Κλείσιμο


Η νύφη δεν άφησε πολλή ώρα τον γαμπρό να περιμένει και κατέφτασε λίγο μετά τις 20.30, πάνω σε ένα καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασαν ειδικά για εκείνη ο Κωνσταντίνος Μελής και ο Γιάννης Λάσκος το οποίο συνδύασε με ένα απλό στεφάνι στα μαλλιά.



Στο γαμήλιο party που ακολούθησε οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν με χαρά συγγενείς και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων, ήταν η Ελένη Καρποντίνη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Βασιλική Τσεκούρα, η Ρούλα Σταματοπούλου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελπίδα, ο Γιώργος Μπόγρης. η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Όλγα Λαφαζάνη.



Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γαμπρός και η νύφη επέλεξαν να χορέψουν -αγκαλιασμένοι σφιχτά- το «Έμεινα εδώ» του Στέλιου Ρόκκου, μια ερωτική μπαλάντα την οποία αφιέρωσε ο ένας στον άλλο.










Πηγή: faysbook.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης