Μάνος Γαβράς: Δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Glee

Μάνος Γαβράς: Δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Glee

Άλλη μια αναγνώριση για τον Έλληνα ηθοποιό!

Μάνος Γαβράς: Δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Glee
Είναι από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που η φράση «κάνει καριέρα στο εξωτερικό» αντιπροσωπεύει την αλήθεια και μόνο! Ο Μάνος Γαβράς δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την συμπεριφορά του, με τις δηλώσεις του, με την ζωή του, παρά μόνο με τη δουλειά του. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικά μορφωμένο και συγκροτημένο άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά και τι του γίνεται, αλλά και την αξία του.

Έχει ήδη συμμετάσχει σε τεράστιες παραγωγές στο εξωτερικό, με τελευταία την συμμετοχή του στην ταινία όπου συμπρωταγωνιστούμε με την Jennifer Lopez. Οι ερμηνείες του, δε, στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου ακόμη συζητιούνται από ανθρώπους του χώρου.

Έτσι, άλλη μια αναγνώριση έρχεται για τον Έλληνα ηθοποιό, αφού μόνο ως τέτοια θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πρόταση που δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην γνωστή αμερικανική νεανική σειρά Glee. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, αφού για να συμμετέχει κανείς στο καστ της συγκεκριμένης σειράς πρέπει να μπορεί να παίζει, να τραγουδάει και να χορεύει το ίδιο εξαιρετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης