Αντώνης Ρέμος: «Τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε»

Αντώνης Ρέμος: «Τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε»

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και coach του The Voice στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Αντώνης Ρέμος: «Τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε»
Λίγο πριν την ολοκλήρωση των blind auditions, οι coaches του The Voice, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης μίλησαν στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με οικοδεσπότες τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά  για όλα όσα έχουν συμβεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Με στεναχωρεί που τελειώνει η διαδικασία των blind auditions, αυτό το πρώτο μέρος. Με χαροποιεί το γεγονός ότι θα απαλλαγώ από αυτή την μπλούζα επιτέλους. Αν το ήξερα θα φορούσα μια μονόχρωμη μπλούζα» είπε η Δέσποινα Βανδή. Αλήθεια, βλέπουν τα παιδιά της, η Μελίνα και ο Γιώργος το show στο οποίο η μαμά τους κάθεται στον ρόλο του κριτή; «Το βλέπουν και μου λένε ”γιατί γύρισες, γιατί δεν γύρισες”».

Με τη σειρά του, ο Αντώνης Ρέμος ξεκαθάρισε ότι όλοι οι coaches έχουν πάρει ισάριθμους παίχτες ενώ έκανε λόγο για την «ρουφιανιά» κάποιων, τους οποίους για ευνόητους λόγους δεν κατονόμασε.

Κλείσιμο
«Να πούμε ότι όλοι έχουμε πάρει τους ίδιους παίχτες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί ο κόσμος, ότι κάποιος θα πάρει περισσότερους ή λιγότερους. Τι να πούμε, τα έχουνε πει όλα. Τι νομίζεις; Ζούμε σε μια κοινωνία δυστυχώς, που εδώ η ρουφιανιά αρέσκεται… Δεν ξέρουνε ότι τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε, αυτό είναι το κακό» είπε ο Αντώνης Ρέμος

Δείτε το video



Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης