Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στην Εurovision;

Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στην Εurovision;

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και με μπότες πάνω από το γόνατο εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και μίλησε για όλα

Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στην Εurovision;
Στην εκπομπή «Νικ Ο’ Κλοκ»,  βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή το βράδυ της Τρίτης. Η τραγουδίστρια έκανε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Νίκο Μουτσινά, αφού μίλησαν για την καριέρα της, τον γάμο της και σχολίασαν τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που είχαν ως αποτέλεσμα τη διάλυσή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.
 
Τι λέει όμως για το μεγάλο διάστημα που απουσίαζε από τις πίστες των Αθηνών;

«Πέρασα πολύ ωραία εκτός. Έκανα μια αποχή από τις μεγάλες πίστες τέσσερα χρόνια. Έκατσα στο σπίτι, το απόλαυσα, ήταν καταπληκτικά. Είχα ανάγκη να σκεφτώ το επόμενο βήμα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια δοκίμασα, βρήκα σκηνοθέτες γνωστούς. Βρήκα ανθρώπους και ψάξαμε μαζί χώρους για να κάνω αυτό το πιο μικρό, όχι την τεράστια πίστα. Δεν το βρήκα αυτό που ήθελα και γι’ αυτό έψαχνα. Το σχέδιο αυτό δεν το ξέχασα ποτέ, υπήρχε στο μυαλό μου και έτσι πέρσι βρέθηκα στον κινηματογράφο. Κάτι που ήταν top για μένα και την καριέρα μου».


Όσον αφορά τον γάμο της με τον Διονύση Σχοινά η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Ούτε στον Διονύση ούτε σε μένα αρέσει να εκτιθέμεθα αν δεν υπάρχει λόγος. Ο λόγος για έναν καλλιτέχνη είναι η δουλειά του, η δισκογραφία του, οι live εμφανίσεις του. Δεν μου αρέσει να κρέμομαι στα περίπτερα για άλλο λόγο. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να προφυλάξουμε όσο μπορούσαμε τη σχέση μας. […] Ο Διονύσης κάνει εκπλήξεις, ζει μέσα από αυτές, αλλά η πρόταση γάμου ήταν το κορυφαίο του», ενώ συνέχισε: «Θυμάμαι ότι την εποχή που είπαμε πως ένας από τους δυο έπρεπε να μείνει στο σπίτι γιατί το παιδί ήταν πολύ μικρό, ο Διονύσης έκανε πίσω ενώ η καριέρα του πήγαινε ανοδικά. Το εκτίμησα και τον θαύμασα ακόμα περισσότερο. Αυτή η σχέση στηρίζεται ακόμα και σήμερα στον σεβασμό και τον θαυμασμό. Είναι άξιος θαυμασμού! Του έκανε πολύ καλό που έμεινε με το παιδί και εγώ τον ζήλευα πάρα πολύ γιατί έτσι έχανα στιγμές και νύχτες ολόκληρες από το παιδί. Τώρα πια το παιδί έχει μεγαλώσει, είναι 14 ετών… Τώρα πια αν κάτι χρειαστεί μένουμε πολύ κοντά με τους γονείς και μπορούμε να αφήσουμε πολύ ήσυχα το παιδί».

Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ρωτήσει την τραγουδίστρια και για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με την ΧΑ αλλά και για την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα. Η ίδια τονίζει: «Για τον χαρακτήρα του Νότη, δεν πιστεύω ότι το παρατράβηξε. Αν ήταν εδώ και τον ρωτούσες θα σου απαντούσε “και λίγα είπα”. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Παθιάζεται με τη δουλειά του, τα τραγούδια του, την πολιτική, τα πιστεύω του. Πώς να το κρύψεις όλο αυτό; Αυτός είναι ο Νότης» και συμπλήρωσε: «Αν η Δέσποινα ένιωσε ότι κάτι την έθιξε, καλά έκανε και έφυγε. Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αυτό αλλιώς. Αν είχε πρόβλημα με τον συνάδελφο και συνεργάτη, πώς θα μπορούσαν να δουλέψουν κάθε νύχτα μαζί; Και να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται… Ήταν πολύ λογικό».
 
Τέλος, διευκρίνισε αν τελικά φορούσε εσώρουχο στην πολυσυζητημένη εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision το 1993 με το περίφημο γαλάζιο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη.
«Για να βάλω, λοιπόν, τελεία σε αυτό: Σε μια γάζα του φορέματος ήταν κρυμμένο αυτό που έπρεπε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης