Η Λασκαράκη φωτογραφίζεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Λασκαράκη φωτογραφίζεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Περιμένει να σφίξει στην αγκαλιά την μικρή Ευαγγελία

( X ) Οι  μεγάλοι / Grown Ups
Η Λασκαράκη φωτογραφίζεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η Βάσω Λασκαράκη, που πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μακριά από την Αθηνά, φωτογραφήθηκε για χάρη του περιοδικού ΟΚ.

Η νεαρή ηθοποιός διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Κλείσιμο
"Θα το βαφτίσουμε Ευαγγελία, το όνομα της μητέρας του Γιάννη. Νονός θα είναι ο παιδικός φίλος και συνέταιρος του Γιάννη, ο Στέργιος Αντούλας" δήλωσε στο περιοδικό.

Η ηθοποιός δηλώνει και για τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Θα μου άρεσε να παντρευτούμε όταν το παιδί θα είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να καταλαβαίνει και να έχει μια ωραία ανάμνηση από αυτό το πανηγύρι. Αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα γάμου, ειδικά τώρα. Αυτό που με νοιάζει είναι να γεννηθεί με το καλό το παιδί μας και να είμαστε οι τρεις μας υγιείς και ευτυχισμένοι".

Ενώ συμπληρώνει: "Θέλουμε να προλάβουμε να παντρευτούμε με τον Γιάννη πριν γεννηθεί το παιδί. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά, γιατί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης δουλεύει, οπότε δεν είμαι σίγουρη. Βέβαια, από ό,τι μου έχουν πει, ο πολιτικός γάμος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά, ειλικρινά, πιο πολύ με απασχολεί να έχω έτοιμο το παιδικό δωμάτιο παρά να παντρευτώ".

Τέλος λέει πως: "Νομίζω ότι θα είναι περιττό αν παντρευτούμε με πολιτικό γάμο να κάνουμε μετά και θρησκευτικό. Εκτός, αν τελικά το αποφασίσουμε, όταν θα έχει μεγαλώσει και το παιδί, για να μπορεί να το απολαύσει και εκείνο".







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης