Η Ευγενία Νιάρχου «αποπλανεί»….

Η Ευγενία Νιάρχου «αποπλανεί»….

Η Ευγενία ήταν από τους υψηλούς καλεσμένους που βρέθηκαν στο Pavillon d'Armenonville για το εορταστικό Sidaction δείπνο, που διοργάνωσε ο οίκος Louis Vuitton

 Η Ευγενία Νιάρχου «αποπλανεί»….
Το γεγονός ότι η Ευγενία Νιάρχου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του διεθνούς jet- set είναι πλέον γνωστό, όπως γνωστή είναι και η αγάπη της για την μόδα.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα την Ευγενία δείχνει να απασχολεί πολύ και το θέμα της φιλανθρωπίας με την ίδια να δίνει δυναμικό «παρών» στα πιο σημαντικά gala του πλανήτη.

Κλείσιμο
Αφού λοιπόν παραβρέθηκε σε όλα τα σημαντικά fashion shows που διοργανώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, η Ευγενία ήταν από τους υψηλούς καλεσμένους που βρέθηκαν στο Pavillon d'Armenonville για το εορταστικό Sidaction δείπνο, που διοργάνωσε ο οίκος Louis Vuitton.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνισή της πάνω στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει με την Ευγενία να ποζάρει όλο χάρη μπροστά στο φωτογραφικό φακό με μια δημιουργία υψηλής ραπτικής.

Εκτός από την Ευγενία το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα η Βανέσα Παραντί, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ, η Ντίτα Βον Τις και πολλοί ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης