Δείτε τους σέξι χορούς του «DWTS3»

Δείτε τους σέξι χορούς του «DWTS3»

«Δυνατοί» κοιλιακοί, αβυσσαλέα ντεκολτέ και μία Ζέτα να την πιεις στο ποτήρι...

Δείτε τους σέξι χορούς του «DWTS3»
Μετά από αναμονή μηνών και μια αναβολή πρεμιέρας την περασμένη Κυριακή, οι τηλεθεατές απόλαυσαν χτες ένα λαμπερό ζωντανό πρόγραμμα, με τους  «αστέρες» της εγχώριας σόουμπιζ να λικνίζονται στην τηλεοπτική πίστα  του «Dancing With The Stars 3». 

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η Ζέτα Μακρυπούλια γέμισε τις οθόνες μας με την παρουσία της, απαστράπτουσα μέσα σε ένα κοντό φόρεμα με κρύσταλλα και γοβάκια σταχτοπούτας. 
Κλείσιμο

H οικοδέσποινα του σόου καλησπέρισε τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε! Το DancingWithTheStars III ξεκινάει αμέσως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο, αλλά σημασία έχει πως είμαστε εδώ και θα μείνουμε για δεκατρείς εβδομάδες.... Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε εδώ». 

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη -για πρώτη φορά φέτος- τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα αλλά και τη  Γκαλένα Βελίκοβα.

Στα backstage απασχολείται ο περσινός νικητής του «Dancing», ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου.

Και τι δεν είδαμε την Κυριακή στο πρώτο «Dancing With The Stars»…

Λαμπερές και προκλητικές παρουσίες... με αβυσσαλέα ντεκολτέ και γυμνασμένους κοιλιακούς!

Έλενα Παπαβασιλείου και Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έκοψαν… την όρεξη με τα τέλεια κορμιά τους και φυσικά μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και όχι μόνο ικανότητές τους! Θεατρική η παρουσία της Βάσιας Τριφύλλη, ενώ φιλότιμη χαρακτηρίστηκε και η προσπάθεια που έκαναν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, εμφανίστηκε 13ος σε σειρά αλλά όπως φαίνεται, το 13 πρέπει να είναι  το... τυχερό του νούμερο.
Η εμφάνισή του κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και την πιο υψηλή βαθμολογία των κριτών.  

Οι συμμετέχοντες με άγχος λόγω πρεμιέρας προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της λάμψης και της ψυχαγωγίας και μάλλον τα κατάφεραν.  

Κάθε φορά που ένα αστέρι λάμπει στη σκηνή του "Dancing With The Stars", μια ευχή… βγαίνει αληθινή, αφού μέσω του MAKE A WISH (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας και Κάνε-Μια-Ευχή Κύπρου), γίνονται οι μεγαλύτερες επιθυμίες παιδιών, που στηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης