Σαμίου προς Σφακιανάκη: «Μπάστα ρε φίλε!»

Σαμίου προς Σφακιανάκη: «Μπάστα ρε φίλε!»

Η συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Νότης Σφακιανάκης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο ανάμεσα στον απλό κόσμο, όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες.

Πρωτοφανής επίθεση σε γυναίκα στα Χανιά
Σαμίου προς Σφακιανάκη: «Μπάστα ρε φίλε!»
Η συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Νότης Σφακιανάκης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο ανάμεσα στον απλό κόσμο, όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες. Η Άντζυ Σαμίου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τις δηλώσεις του τραγουδιστής και σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook τα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά της.

Όταν, λοιπόν, ο Νότης αποκάλυψε ότι δεν πληρώνει το «χαράτσι» της ΔΕΗ και τους λοιπούς φόρους που ζητά η Τρόικα, η Τατιάνα τον ρώτησε τι θα απογίνουν οι συνταξιούχοι, εφόσον το κράτος δεν θα έχει πλέον τα προαπαιτούμενα έσοδα για να πληρώνει τις συντάξεις. Τότε, ο Σφακιανάκης είπε: «Ας μην πάρουν την σύνταξή τους! Ούτως ή άλλως του χρόνου θα τον πεθάνουν (τον συνταξιούχο). Ας μην την πάρουν κι ας αντισταθούν. Έκανε το λάθος και ψήφιζε τόσα χρόνια όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έφτασαν ως εδώ, δεν θα πρέπει να πληρώσει το τίμημά του;».

Και ήταν αυτή η δήλωση που έκανε την Σαμίου να θυμώσει και να σχολιάσει: «Πολύ Έλληνας ο Νότης, μόνο που το θυμάται όποτε κάνει νέο cd και τραγουδά σε νέο μαγαζί... Ε, μα...τον αγαπώ , τον εκτιμώ, αλλά μπάστα ρε φίλε!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης