Μαριέττα Χρουσαλά: Η συνέντευξη λίγο πριν τον πελαργό

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συνέντευξη λίγο πριν τον πελαργό

Περιμένει με ανυπομονησία το κοριτσάκι της

Τηλεοπτικό «αντίο» Τσαπανίδου από την ΕΡΤ
Μαριέττα Χρουσαλά: Η συνέντευξη λίγο πριν τον πελαργό
Δύο εβδομάδες πριν μπει στο μήνα της, η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε καλεσμένη της πρώτης «Μεσημεριανής Μελέτης» της σεζόν και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα! Για την εγκυμοσύνη της, την αγωνία της να πάνε όλα καλά αλλά και την τηλεόραση.

Αφού, λοιπόν, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε πως αγχώνεται πολύ γιατί αυτή είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη, είπε πως νιώθει φανταστικά, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως «είχα εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον καλό Θεούλη γι’ αυτή την εγκυμοσύνη γιατί έχω ακούσει διάφορα δύσκολα που περνάνε» δήλωσε η Μαριέττα.

Κλείσιμο
Για τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και πόσο της στάθηκε όλη αυτήν περίοδο, η Μαριέττα είπε: «Πάντα με ενθαρρύνει σε ό,τι του λέω ότι θέλω να κάνω. Ειδικά με τα σανδάλια, εκείνος με έπεισε να ξεκινήσω».
 
Μιλώντας για την τηλεόραση απ’την οποία απέχει τα τελευταία χρόνια, η μέλλουσα μαμά, δήλωσε: «Δε με απασχόλησε ποτέ, όμως, γιατί είχα άλλες δραστηριότητες να γεμίσω το χρόνο μου και να τρέξω. Δεν έχω φιλοσοφήσει τι θα ‘θελα να κάνω μετά γιατί όλα μου ‘ρθαν ξαφνικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης