Νέα αρχή, νέος έρωτας για τη Νίνα Λοτσάρη

Νέα αρχή, νέος έρωτας για τη Νίνα Λοτσάρη

Πέντε μήνες μετά τις πρώτες φήμες για χωρισμό,η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης έχουν αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται πια να διαψεύδουν το διαζύγιό τους...

Νέα αρχή, νέος έρωτας για τη Νίνα Λοτσάρη
Πέντε μήνες μετά τις πρώτες φήμες για χωρισμό,η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης έχουν αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται πια να διαψεύδουν το διαζύγιό τους. Ετσι κι αλλιώς, η Νίνα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το «ΘΕΜΑ people», είναι ξανά ερωτευμένη. Ενας νέος άνδρας από την Κέρκυρα της έχει κλέψει την καρδιά

Πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια που πρόσθεσε την ιδιότητα «σέξι» δίπλα στην ιδιότητα «σοπράνο» δήλωνε σε συνέντευξή της: «Από τη στιγμή που σταματάει ο έρωτας παίρνεις διαζύγιο. Αν χαθεί, απλά συμβιώνεις με τον άλλον. Περνάς και τη φάση της συμβίωσης, τα περνάς όλα μέσα σε έναν γάμο αλλά, αν δεν υπάρχει μια σπίθα αναμμένη, καλύτερα να ζεις με τον αδερφό σου». Η προφητική δήλωση της Νίνας δεν είχε θεωρηθεί τότε ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Κανείς άλλωστε δεν ήξερε τι συνέβαινε στην προσωπική της σχέση με τον σύζυγό της και ούτε μπορούσε να το φανταστεί.

Οι δυο τους, που εκτός από σύζυγοι είναι και στενοί συνεργάτες, έκαναν συνέχεια κοινές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις, δίνοντας την εικόνα του δεμένου ζευγαριού. Προφανώς, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Οταν τον περασμένο Μάρτιο ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης εκμυστηρεύτηκε σε στενό του φίλο ότι θα προχωρήσουν σε διαζύγιο -παρόλο που την επόμενη μέρα το πήρε πίσω στέλνοντας σε όλα τα έντυπα κοινή ανακοίνωση με τη Λοτσάρη στην οποία έγραφαν ότι «ο γάμος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα»-, προφανώς έλεγε την αλήθεια. Μια αλήθεια όμως που πρώτα έπρεπε να αποκαλυφθεί στους πολύ στενούς συγγενείς και μετά στα μίντια.

Κλείσιμο


«Η Νίνα και ο Κώστας δεν ήθελαν να μαθευτεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους αν πρώτα δεν ενημέρωναν ως υπεύθυνοι γονείς τα παιδιά τους και φυσικά τις οικογένειές τους. Ηταν μια σχέση που κράτησε δέκα χρόνια, δεν είναι απλό», λέει στο «ΘΕΜΑ people» φίλη του ζευγαριού. Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για το πρώην ζευγάρι που, εκτός από δικά του παρά πολύ σημαντικά οικογενειακά θέματα που έπρεπε να λύσει, έπρεπε να αντιμετωπίσει και την πίεση των Μέσων που ζητούσαν μια απάντηση: «Είστε ή δεν είστε μαζί;». Οσο για τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και τους έδειχνε ανέμελους να βρίσκονται στη Ρόδο κάνοντας διακοπές, κάποιοι λένε ότι είναι περσινή και διέρρευσε με σκοπό να διαψεύσει τις φήμες περί διαζυγίου.



Γεγονός είναι ότι με το ίδιο μπλε μαγιό η Νίνα βρέθηκε στην Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας διακοπές με έναν άλλον άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό που ονομάζεται Σπύρος και κατάγεται από τα Επισκοπιανά της Κέρκυρας. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Νίνα ταξίδεψε στην Κέρκυρα αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας της για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Οι δυο τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγαιναν καθημερινά στην παραλία Μεσογγή της Κέρκυρας κάνοντας ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες του beach bar «Barocco», χωρίς καμία προσπάθεια να κρυφτούν από τους υπόλοιπους λουόμενους. «Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, είναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλον όπως κάθε ζευγάρι. Δεν μας φάνηκε ότι κρύβονται ή ότι δεν θέλουν να τους δουν. Εδώ το μέρος είναι πολυσύχναστο, δεν έρχεσαι αν δεν θέλεις να σε δουν», λέει άνθρωπος που βρέθηκε στην παραλία.

«Είναι πάρα πολύ άνετοι. Για κάποιον που τους έβλεπε για πρώτη φορά δεν αποτελούσαν παρά άλλο ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι», συμπληρώνει. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρισκόταν στη Ρόδο με μεγάλη παρέα, καλεσμένος στα γενέθλια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Rodos Palace», συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. «Κάποιος τον ρώτησε πού βρίσκεται η Νίνα κι εκείνος είπε ότι τρέχει με την περιοδεία του “Αττίκ”. Δεν ήθελε να δώσει συνέχεια, γιατί δεν θέλει να υπάρξει άλλη δημοσιότητα γι’ αυτό το θέμα. Είναι κάτι που αφορά τους δύο τους και ο Κωνσταντίνος είναι πολύ διακριτικός άνθρωπος, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους σ’ όλα αυτά», λέει φίλος του μάνατζερ και επιχειρηματία.



Οπως εξηγεί, ο Σκορδάλης και η Λοτσάρη έχουν συμφωνήσει ότι το διαζύγιό τους δεν θα επηρεάσει την επαγγελματική τους συνεργασία κι εκείνος θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη μάνατζερ. «Απλώς δεν χρειάζεται να ασχολείται αποκλειστικά με τη Νίνα. Απ’ ό,τι έχω ακούσει, έχει πάρει τα δικαιώματα για κάποια πολύ σημαντικά μιούζικαλ, τα οποία σκοπεύει να ανεβάσει. Μπορεί με τη Νίνα ή μπορεί με κάποια άλλη πρωταγωνίστρια. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του», λέει άνθρωπος του θεάτρου που έχει συνεργαστεί με τον Σκορδάλη. Ο Κωνσταντίνος και η Νίνα γνωρίστηκαν σ’ ένα πάρτι στις 15 Δεκεμβρίου του 2002. Αποφάσισαν να παντρευτούν έπειτα από λίγους μήνες.
Ο γάμος τους κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια και τους χάρισε δύο παιδιά. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν συνειδητοποίησαν ότι γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό να είναι ερωτευμένοι κι ότι δεν τους αρκεί η συμβίωση σε μια σχέση τελματωμένη. Η Νίνα, ως καλλιτέχνις, προχώρησε λίγο πιο γρήγορα. Ο νεαρός Σπύρος την έκανε και πάλι να νιώθει ενθουσιασμένη και χαρούμενη. Ο Κωνσταντίνος, όμως, όπως έχει πει η ίδια σε πολύ στενούς τους φίλους, θα είναι για πάντα ο άνθρωπός της και ο πατέρας των παιδιών της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης