Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Φιλιά στην παραλία

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Φιλιά στην παραλία

Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα από τότε που η  Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε –και επίσημα- τις διακοπές της στην Άνδρο, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της δίπλα στο κύμα.

Επιστρέφουν στα τμήματα
Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Φιλιά στην παραλία
Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα από τότε που η  Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε –και επίσημα- τις διακοπές της στην Άνδρο, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της δίπλα στο κύμα. Την αγαπημένη, μάλιστα, παραλία της, τα Άχλα, η παρουσιάστρια την είχε «ανεβάσει» την προηγούμενη εβδομάδα και στο Twitter της, σε μερικές από τις οποίες φαινόταν και η ίδια.

Η Ελένη μαζί με τα τρία παιδιά της και το σύντροφο της, Ματέο Παντζόπουλο, απόλαυσε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της Άνδρου, ενώ δεν σταμάτησε να φροντίζει τα παιδιά της. Υπήρξαν στιγμές που ασχολήθηκε ακόμα και με «ξένα» παιδιά, αφού η παρουσιάστρια δεν έχασε ευκαιρία να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα μωράκι, του οποίου η μαμά της το εμπιστεύτηκε για λίγο, ώστε να παίξει μαζί του στη θάλασσα.

O φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" και του "Hello" ήταν εκεί και αποθανάτισαν την Ελένη χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ και με sexy μαγιό, να κλέβει τις εντυπώσεις, αφού τη μια μέρα εμφανιζόταν με μπλε bikini με βολάν στο πάνω του μέρος και την άλλη με μωβ μαγιό.

Κάθε φορά δε που έμεναν για λίγο μόνοι τους, Ελένη και Ματέο αντάλλασαν καυτά φιλιά και αγκαλιές στην παραλία, αφού ο έρωτας τους… δεν κρύβεται!

Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης