«Βασιλιάδες»: Η «βόμβα» της Σόφης

«Βασιλιάδες»: Η «βόμβα» της Σόφης

Ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στους δέκτες μας...

«Βασιλιάδες»: Η «βόμβα» της Σόφης
Μπορεί τα προβλήματα στους «Βασιλιάδες» να παραμένουν και οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Mega να εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι έχοντας «παγώσει» τα γυρίσματα, παρόλα αυτά τα επεισόδια που πρόλαβαν να γυριστούν είναι πολύ απολαυστικά.

Απόψε, λοιπόν, έρχεται στους δέκτες μας ένα επεισόδιο όλο αποκαλύψεις...

Κλείσιμο
Η Χριστίνα πιάνει τη Γιούλη στο κρεβάτι με τον Μάρκο (να την ταΐζει σούπα, μη πάει ο νους σας στο κακό!) και αρχίζει να ζηλεύει. Οι (βασιλικοί) αρραβώνες του Αλέξη και της Νεφέλης καταφθάνουν και μέχρι και ο Λεωνίδας φαίνεται να το 'χει αποδεχτεί... υπάρχει όμως κάποιος που δε θα το αποδεχτεί ποτέ (βλέπε Σόφη!) και θα κάνει τα πάντα για να τους καταστρέψει!

Στο σπίτι των Κανελλόπουλων καταφτάνουν υψηλοί προσκεκλημένοι, οι βέρες περνιούνται στα δάχτυλα των μελλόνυμφων, όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ανταλλάσσονται... μόνο που κάποιος από τους δύο, δευτερόλεπτα αργότερα, θα τους πάρει πίσω... Δίκαια. Η είδηση θα φέρει τα πάνω-κάτω στους Βασιλιάδες!

Η Σόφη σκάει τη «βόμβα» και παίρνει σβάρνα όποιον είναι μπροστά. H Νεφέλη «τσιμπάει» αμέσως και φεύγει! Tα μαθαίνει και ο αδερφός της Σόφης, (ο Μηνάς δηλαδή) και ποιός είδε τον τρελό και δεν τον φοβήθηκε.

Όλοι όμως έχουν πέσει με τα μούτρα να εξιχνιάσουν αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Μάρκος και Γιούλη ανακρίνουν την αβοήθητη Σόφη, Μαλέας και Αιμίλιος ανακρίνουν τον Αλέξη. Η Νεφέλη ανακοινώνει στον πατέρα της πως διαλύει τον αρραβώνα! Μια εξομολόγηση που θα την πάρουν χαμπάρι κι άλλοι που δε θα 'πρεπε...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης