Ζέτα Δούκα: «Δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι»

Ζέτα Δούκα: «Δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι»

Το μέλλον της επιτυχημένης σειράς παραμένει αβέβαιο...

Ζέτα Δούκα: «Δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι»
Μπορεί οι «Βασιλιάδες» να τρελαίνουν τα μηχανάκια της AGB, ωστόσο το μέλλον της επιτυχημένης σειράς του Mega παραμένει αβέβαιο. Γεγονός είναι μάλιστα ότι τα γυρίσματα έχουν «παγώσει» γιατί οι συντελεστές δεν έχουν πληρωθεί.

Η πρωταγωνίστρια της γνωστής σειράς, Ζέτα Δούκα, μίλησε στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ», ξεκαθαρίζοντας πως, έπειτα από απόφαση όλων των συντελεστών, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν όταν πληρωθούν.

Κλείσιμο
«Ξεκινήσαμε τα γυρίσματά μας τον περασμένο Μάρτιο -ένα χρόνο πριν- και τα συνεχίσαμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Προέκυψε ένα πρόβλημα με τις πληρωμές πολύ σοβαρό και κοινή απόφαση όλων μας είναι να μπούμε για το δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού πρώτα μας δοθούν τα χρήματα που μας χρωστάνε», είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά και τόνισε στη συνέχεια: «Δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι και να πληρώνεις κι από πάνω. Πενήντα ευρώ κόστιζε το πήγαινε έλα στο στούντιο για δύο μέρες. Αλλά ας είμαστε υπομονετικοί και αισιόδοξοι. Το Mega πάντα ήταν εντάξει, όπως άλλωστε και η εταιρεία παραγωγής. Δεν μπορείς να βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό, μόνο να περιμένεις τη λύση στο πρόβλημα».

Όσο για το τι μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια; Η Χριστίνα και ο Μάρκος θα περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά τελικά θα καταφέρουν να ζήσουν τον έρωτά τους, αν και πάντα στο προσκήνιο θα υπάρχει η Γιούλη που με τη ζήλεια της θα προκαλεί εντάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης