Μαίρη Συνατσάκη: Στο σπίτι μαγειρεύει ο Μύρωνας

Μαίρη Συνατσάκη: Στο σπίτι μαγειρεύει ο Μύρωνας

Το «Master Chef 2», το «Πρωινό mou» και ο Μύρωνας Στρατής...

Μαίρη Συνατσάκη: Στο σπίτι μαγειρεύει ο Μύρωνας
Aπαντώντας για μια ακόμη φορά στις φήμες που τη θέλουν από του χρόνου να αναλαμβάνει μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το πρωινό του Mega, η Μαίρη Συνατσάκη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έλεγε το «ναι» σε μία ενδεχόμενη πρόταση, ωστόσο όπως δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης»: «Η Φαίη και ο Γιώργος κάνουν από πέρυσι πολύ καλή δουλειά. Αλλά και φέτος τα νούμερα είναι στα ύψη. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε, Μάρτη μήνα, για το τι θα γίνει του χρόνου από τη στιγμή που αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι εξαιρετικοί κι εγώ δεν θα τους άλλαζα με τίποτα».

Σχετικά με τον δεύτερο κύκλο του «Master Chef» και τις φήμες που θέλουν το κουζινοριάλιτι του Μεγάλου Καναλιού να μη μεταδίδεται ποτέ, η μελαχρινή παρουσιάστρια απάντησε: «Σαν παραγωγή έχει γυριστεί και αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει κάποια χρήματα… Σε αυτή την εποχή δεν είναι να πετάς ούτε ένα κομμάτι πίτσα που σου έμεινε από το βράδυ, θα πετάξεις ολόκληρο Master Chef;»

Κλείσιμο
Όσο για τον αγαπημένο της, Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη αποκάλυψε πως εκείνος είναι που μαγειρεύει στο σπίτι: «Είναι πάρα πολύ καλός και του αρέσει τρελά. Ψάχνεται στο Ίντερνετ και όταν πάμε σε κάποιο εστιατόριο ρωτάει τους σεφ».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης