Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει πρόβα νυφικού

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει πρόβα νυφικού

Η ερώτηση που επιμένουν οι δημοσιογράφοι να της κάνουν είναι  πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή…

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει πρόβα νυφικού
Η ερώτηση που επιμένουν οι δημοσιογράφοι να της κάνουν είναι  πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή… Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ζουν τον έρωτά τους, ωστόσο ο γάμος -όπως οι ίδιοι έχουν πει- δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Πάντως, η μελαχρινή παρουσιάστρια έκανε ήδη πρόβα νυφικού και ποζάροντας στο φακό του περιοδικού «OK» με νυφικά φορέματα μιλάει για το γάμο που ονειρεύεται...

«Δε μου αρέσουν τα νυφικά-τούρτες, ούτε τα πριγκιπικά. Αν και όποτε παντρευτώ, ο γάμος μου θα είναι απλός και χίπικος! Χωρίς πολύ φανφάρα και μόνο με αγαπημένο μου κόσμο. Δεν μπορώ τα ψυχαναγκαστικά πλαίσια, όπου πρέπει να καλέσεις κόσμο, χωρίς να το θέλεις πραγματικά», λέει η Μαίρη, ενώ δηλώνει: «Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα υπέρ του γάμου. Μου αρέσει η συμβίωση, η συντροφικότητα αλλά όχι η συνθήκη του γάμου. Δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που σκέφτονταν παντρειές και τέτοια».

Κλείσιμο
Όσο για το αν Σκέφτηκε ποτέ σε κάποια σχέση της να παντρευτεί; «Να προχωρήσω τη σχέση, ναι, αλλά όχι να παντρευτώ. Είναι απογοητευτικές οι εποχές για να σκεφτείς ότι θα ανοίξεις σπίτι και θα κάνεις οικογένεια. Αν δεν αισθανθώ σιγουριά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο γάμος θα είχε να κάνει με απόκτηση παιδιού, αλλά θέλω να μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Μου φαίνεται λίγο μακριά ακόμη», απάντησε.

Πώς αισθάνθηκε, λοιπόν, φορώντας τα νυφικά για τη φωτογράφηση; «Ανυπομονούσα να τα φορέσω. Όταν μου το είπατε, ενθουσιάστηκα. Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία. Πέρασα πολύ ωραία. Ήμασταν μόνο κορίτσια και λέγαμε τραγούδια του γάμου και ήταν οι πρώτες ημέρες της άνοιξης. Δυο από τα νυφικά που φόρεσα μου άρεσαν πολύ και με “έψησαν”, αλλά μέχρι εκεί».

Δείτε παρακάτω...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης