Το μεγάλο παράπονο της Μάρως Λεονάρδου από την τηλεόραση

Το μεγάλο παράπονο της Μάρως Λεονάρδου από την τηλεόραση

Έπειτα από είκοσι χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση, η δημοσιογράφος αποφάσισε να εγκαταλείψει τις τηλεοπτικές κάμερες...

Το μεγάλο παράπονο της Μάρως Λεονάρδου από την τηλεόραση
Έπειτα από είκοσι χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση, η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου αποφάσισε να εγκαταλείψει τις τηλεοπτικές κάμερες, αφού στη ζωή της δεν αντέχει να κάνει πράγματα ρουτίνας.

«Είμαι είκοσο χρόνια -εκτός από τα ρεπό και τις διακοπές μου, κάθε μέρα στην τηλεόραση. Αυτό είναι πολύ κουραστικό, και από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται ρουτίνα.  Και εγώ δεν κάνω πράγματα ρουτίνας στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη στον ΣΚΑΪ, ενώ όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση ήταν μια «απόφαση γενικότερη».

Κλείσιμο
«Έφυγα από την τηλεόραση με ψυχικό τραύμα, γιατί αισθάνομαι πως δούλεψα πάρα πολλές ώρες, έκανα υπεράνθρωπα πράγματα, και όσον αφορά στα ωράρια, και όσον αφορά στις απαιτήσεις της, και δυστυχώς δε μου αναγνωρίστηκε», αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Όσο για το μεγάλο της παράπονο; «Αυτά που έκανα ποτέ δεν τα πήρα σε χρήματα και ας λένε οι υπερτιμημένοι αστέρες της τηλεόρασης. Δεν τα πήρα σε διακρίσεις και ας έβγαινα κάθε μέρα σε δελτίο ειδήσεων... Με προσπερνάγανε διάφοροι και διάφορες που είχαν κάνει ούτε το ένα τρίτο των όσων εγώ προσέφερα».

«Με πονάει που δεν ήρθε ποτέ κάποιος πάνω από μένα, να μου πει μπράβο ρε Μάρω, πάρε αυτά τα λεφτά, πάρε αυτή τη θέση», κατέληξε η Μάρω Λεονάρδου.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»

video platform video management video solutions video player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης