Πήρε τον πλατινένιο... δεν τη θαύμασε ο Μπόγρης!

Πήρε τον πλατινένιο... δεν τη θαύμασε ο Μπόγρης!

Την απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της, «Τα γενέθλιά μου», γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου...

Πήρε τον πλατινένιο... δεν τη θαύμασε ο Μπόγρης!
Την απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της, «Τα γενέθλιά μου», γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου και στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί ακόμη celebrities.

«Σίγουρα δε γινόταν να είναι όλοι εδώ γιατί ξέρω ότι εκείνοι που με αγαπάνε είναι πάρα πολλοί, οπότε εκ των πραγμάτων αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Ο άντρας της ζωής μου, (το έχω ξαναπεί είναι ο γιος μου), κοιμάται και η μητέρα μου προσέχει τον γιο μου, οπότε κανείς από τους δύο δεν γινόταν να είναι εδώ», δήλωσε στην «Πρωινή μελέτη» η γνωστή τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Χαρούμενη, χαμογελαστή και πολύ ανανεωμένη η Ελλη Κοκκίνου δήλωσε ότι δεν της λείπει τίποτα από τη ζωή της:«Δεν τα έχω όλα, όλα δεν τα έχει κανείς, αλλά είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω».
 
Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι περίμεναν να δουν στο πλευρό της τον Γιώργο Μπόγρη, εκείνη απάντησε χαμογελώντας: «Εσείς το περιμένατε, εγώ πάλι όχι!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Twitter...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης