Τα αιχμηρά σχόλια της Τάνιας Ιακωβίδου για την Ευγενία Μανωλίδου

Τα αιχμηρά σχόλια της Τάνιας Ιακωβίδου για την Ευγενία Μανωλίδου

Η Τάνια Ιακωβίδου εξέφρασε τη γνώμη της για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, μη διστάζοντας να ρίξει τα πυρά της στην Ευγενία Μανωλίδου.

Τα αιχμηρά σχόλια της Τάνιας Ιακωβίδου για την Ευγενία Μανωλίδου
Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» η Τάνια Ιακωβίδου εξέφρασε τη γνώμη της για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, μη διστάζοντας να ρίξει τα πυρά της στην Ευγενία Μανωλίδου.

«Γιατί θα πρέπει η κυρία Μανωλίδου να βρίσκεται στην τηλεόραση στερώντας τη δυνατότητα από κάποιον άλλον μέσα από μια διαδικασία θα μπορούσε να βγάλει το μεροκάματό του; Για μένα, η κυρία Μανωλίδου ας καθίσει στο σπίτι της και να προσφέρει από εκεί μια φιλανθρωπική δράση. Γιατί θα πρέπει να είναι μονίμως στην τηλεόραση; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Θεωρώ ότι είναι και ταλαντούχος άνθρωπος, στην τελική. Αλλά είναι λάθος το “η κυρία Μανωλίδου και μετά το χάος”», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Κλείσιμο
Για τη Μαρία Μπεκατώρου, είπε: «Σε αυτό που κάνει είναι καλή. Είναι αληθινός άνθρωπος και αυτό φαίνεται», ενώ για το δίδυμο Σκορδά - Λιάγκα, δήλωσε: «Στο Μega έχουν πολύ καλή ισορροπία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης