Μαίρη Συνατσάκη: Με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία

Μαίρη Συνατσάκη: Με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία

Η παρουσιάστρια του «Master Chef 2» μίλησε και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε σημείο να σκέφτεται την πιθανότητα πως κάποια μέρα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

Μαίρη Συνατσάκη: Με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία
Η παρουσιάστρια του «Master Chef 2» μίλησε στο περιοδικό «Hilton Athens Magazine» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε σημείο να σκέφτεται την πιθανότητα πως κάποια μέρα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

«Από τα δεκαοχτώ μου συνέχισα τη ζωή μου αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου μακριά από τους γονείς μου, συγκατοικώντας με τη δίδυμη αδερφή μου Αλίκη. Επίσης, με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ξεκίνησα τις συνεδρίες, γιατί το είχα ανάγκη, έπρεπε να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού. Στη συνέχεια, βρήκα πως έχουν πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα, σκέφτομαι πως κάποια μέρα ίσως ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό το θέμα», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.
 
Όσο για το αν αγχώνεται για την κριτική που θα αντιμετωπίσει παρουσιάζοντας τον διαγωνισμό μαγειρικής, η παρουσιάστρια εξήγησε: «H τηλεόραση είναι για μένα ένα μέσο, στο οποίο αν δεν ασχολείσαι με την ενημέρωση, δεν πρέπει να παίρνεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου. Σίγουρα για μένα αυτή η δουλειά είναι ότι πιο σημαντικότερο έχω κάνει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση, γι΄ αυτό δίνω όλο τον εαυτό μου, προσπαθώντας να είμαι καλή σε ότι έχω αναλάβει. Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζω όσα με αγχώνουν με το να οργανώνομαι σωστά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης