Δ. Βανδή: H ζωή μου δεν είναι φαντασμαγορική

Δ. Βανδή: H ζωή μου δεν είναι φαντασμαγορική

Κάθε φορά που έχει πρεμιέρα, αισθάνεται το ίδιο άγχος. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που έλαμψε το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της στο «Fever» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Δ. Βανδή: H ζωή μου δεν είναι φαντασμαγορική
Κάθε φορά που έχει πρεμιέρα, αισθάνεται το ίδιο άγχος. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που έλαμψε το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της στο «Fever» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για το πώς αισθάνεται όταν βρίσκεται ο σύζυγός της, Ντέμης, στο πρώτο τραπέζι σε κάθε πρεμιέρα της.

«Παλιότερα μου προκαλούσε ένταση και στρες. Ήθελα να του αρέσω, ήταν πολύ σημαντική η γνώμη του για μένα. Όχι ότι τώρα έπαψε να είναι. Ακόμη θέλω να του αρέσω, ακόμη εκτιμάω την γνώμη του, αλλά τώρα χαλαρώνω όταν τον βλέπω στον κόσμο. Και είναι και φυσιολογικό. Δεν μπορεί μετά από τόσα χρόνια να είναι ίδια η ένταση. Για την ακρίβεια, ο Ντέμης μου δίνει πια ασφάλεια. Η παρουσία του μου είναι απαραίτητη», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της στο περιοδικό.

Κλείσιμο
«Ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Και ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Δεν το περίμενα, πραγματικά δεν το περίμενα, γιατί όλοι πια ζούμε σε μια κατάσταση που μας έχει κάνει να χάσουμε το κέφι μας. Εκείνο το βράδυ ήταν σαν να είχαμε μαζευτεί όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε όλα αυτά που μας απασχολούν», είπε η Δέσποινα αναφερόμενη στη φαντασμαγορική της πρεμιέρα.

Σε ερώτηση πώς καταφέρνουν εκείνη και ο Ντέμης να κρατούν ζωντανή τη σχέση τους ειδικά σε μια εποχή όπου όλες οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, απάντησε: «…Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι και που δεν τα γνωρίζει κανείς. Με τον Ντέμη συμφωνούμε, διαφωνούμε, μαλώνουμε, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχουμε καταφέρει να κατανοούμε ο ένας τον άλλο και κυρίως να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να υπολογίζει στο «για πάντα». Γιατί το για πάντα δεν υπάρχει για μένα ως έννοια. Και δεν εννοώ μόνο στις ερωτικές σχέσεις, εννοώ παντού».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση, λέγοντας: «Με έχει επηρεάσει τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια, όχι εμένα προσωπικά, αλλά και το χώρο στον οποίο κινούμαι. Διαφοροποιήθηκε η φιλοσοφία μου όταν έκανα οικογένεια κι όταν έχτισα σπίτι. Εκεί άρχισα να ζυγίζω αλλιώς τα πράγματα... Δεν θα ξοδέψω για ρούχα, δεν θα κάνω σπατάλες, δεν θα ψωνίσω ασύστολα… Η ζωή μου δεν είναι τόσο φαντασμαγορική όσο θέλετε να φαίνεται».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης