Ναταλία Γερμανού: Θέλω έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου

Ναταλία Γερμανού: Θέλω έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το ξύλο που είχε φάει από τον μπαμπά της όταν ήταν μικρή, τους άνδρες και τα παιδιά.

Ναταλία Γερμανού: Θέλω έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου
Μια συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το ξύλο που είχε φάει από τον μπαμπά της όταν ήταν μικρή, τους άνδρες και τα παιδιά.

Γυρνώντας πίσω στα παιδικά της χρόνια η Ναταλία αποκάλυψε πως όταν ήταν μωρό έκλαιγε πολύ, σε σημείο που ενοχλούσε τους γονείς της. «Μια μέρα με τοποθέτησαν στο πιο μακρινό δωμάτιο του σπιτιού, έκλεισαν όλες τις ενδιάμεσες πόρτες και είπαν “ας την να κλαίει τώρα”». Μάλιστα σε άλλο σημείο θυμήθηκε το ξύλο που της είχε δώσει ο μπαμπάς της όταν ακόμη πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Κλείσιμο
«Δε θα ξεχάσω ποτέ το ξύλο που έφαγα την πρώτη μέρα που πήγα στο νηπιαγωγείο. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να πιάσω φιλίες. Πήγαινα σε όλα τα παιδάκια και έλεγα” γεια σου, εγώ είμαι η κόρη του Φρέντυ Γερμανού”. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου ήρθε και με ρώτησε τι έκανα στο σχολείο και του είπα… Και τρώω μια σφαλιάρα που είδα αστράκια. "Αυτό δεν θα το ξαναπείς ποτέ" μου είπε. "Δεν είσαι η κόρη κανενός, είσαι η Ναταλία"».

Για τους συντρόφους της δήλωσε: «Όσους άνδρες αγάπησα πραγματικά, έκανα ό,τι μπορούσα για να με εγκαταλείψουν εκείνοι... Έχω αυτοκαταστροφικές τάσεις μάλλον. Δοκίμαζα τα όριά τους. Ήθελα να δω “αντέχει τόσο;”. Μετά έτρεχα πίσω τους σαν τρελή” και συνέχισε: «Το αποζητάω με ικεσία να μου στείλει η ζωή έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου. Είναι σαν να ακυρώνω τον εαυτό μου, αλλά σου λέω πως άμα έβρισκα αύριο έναν άντρα σαν τον πατέρα μου θα τον παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δικό της παιδάκι, είπε: «Θέλω να αφοσιωθώ εγώ σε ένα παιδάκι όταν αυτό έρθει στη ζωή, είτε είναι βιολογικό, είτε μη βιολογικό παιδάκι».  

Τέλος, για το «Μες στην καλή χαρά» και τη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με την Έλενα. Το έχω συζητήσει με την ίδια. Φοβόμουν πως δεν θα είχαμε χημεία μεταξύ μας... Όταν, όμως, τη γνώρισα άλλαξα γνώμη. Είναι πολύ καλύτερο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι λίγο πιο σοβαροί».

 

 

 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης