Κώστας Σπυρόπουλος: Ο χωρισμός μας με τη Μαρίνα είναι οριστικός!

Κώστας Σπυρόπουλος: Ο χωρισμός μας με τη Μαρίνα είναι οριστικός!

Ο χωρισμός του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου είναι γεγονός και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο ηθοποιός ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Κώστας Σπυρόπουλος: Ο χωρισμός μας με τη Μαρίνα είναι οριστικός!
Ο χωρισμός του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου είναι γεγονός και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» ο χωρισμός τους είναι οριστικός!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις για το ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου, αλλά δεν θα πω και ψέματα αν με ρωτήσουν». Και συνεχίζει: «Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Όχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη και όταν χωρίζεις».

Κλείσιμο
Ποιος από τους δύο έφταιξε; «Σ' ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι δύο κάναμε λάθη. Άνθρωποι είμαστε. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ καιρό. Απλώς τώρα θέλουμε να καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί και οι δύο έχουμε οικογένειες που στεναχωριούνται για την εξέλιξη της σχέσης μας. Η καθημερινή φθορά από μόνη της είναι μία πολύ σοβαρή αιτία διαζυγίου… Δε συνέβη κάτι άλλο, παράξενο ή μυστικό», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης