Τι είδαμε στην πρεμιέρα του «Dancing on ice»

Τι είδαμε στην πρεμιέρα του «Dancing on ice»

Όχι στις 21:00 μ.μ, αλλά στις 22:30 μ.μ ξεκίνησε το «Dancing on ice»… αφού οι χθεσινές πολιτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες και κάθε κανάλι ήταν λογικό να ασχολείται με την έκτακτη πολιτική επικαιρότητα.

Τι είδαμε στην πρεμιέρα του «Dancing on ice»
Όχι στις 21:00 μ.μ, αλλά στις 22:30 μ.μ ξεκίνησε το «Dancing on ice»… αφού οι χθεσινές πολιτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες και κάθε κανάλι ήταν λογικό να ασχολείται με την έκτακτη πολιτική επικαιρότητα. Εξαίρεση, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Ant1…

Παρόλα αυτά, με καθυστέρηση μιάμισης ώρας το show του Ant1 έκανε πρεμιέρα και οι celebrities φόρεσαν τα παγοπέδιλά τους για να κάνουν τις φιγούρες τους στον πάγο. Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Έλενα Παπαρίζου πήραν τις θέσεις τους και μετά …σειρά είχαν τα ζευγάρια.

Κλείσιμο
Το show ξεκίνησε με τον Κώστα Φραγκολιά να ανεβαίνει πρώτος στο παγοδρόμιο, στη συνέχεια ακολούθησε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Τη σκυτάλη πήρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που πήρε και τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία μετά τη Shaya. Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Χριστίνα Παππά, η Μαριάννα Καλλέργη, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Ιωάννα Πηλιχού. Τη βραδιά έκλεισε ο Θέμης Γεωργαντάς και η Shaya που συγκέντρωσε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Για να δούμε αν το «Dancing on ice» θα έχει την ίδια απήχηση στο κοινό με το «Dancing with the stars»...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης