Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή η Σίσσυ Χρηστίδου νιώθει πολύ τυχερή που έχει δουλειά, την οποία μάλιστα αγαπά, ενώ αρνείται ότι έκανε τη «χρυσή μεταγραφή»

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο
Σε μια τόσο δύσκολη εποχή η Σίσσυ Χρηστίδου νιώθει πολύ τυχερή που έχει δουλειά, την οποία μάλιστα αγαπά, ενώ αρνείται ότι έκανε τη «χρυσή μεταγραφή»: «Δεν είναι εποχή χρυσών μεταγραφών ούτε χρυσών συμβολαίων. Νιώθω τυχερή που σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική χρονιά είχα δουλειά και τη  δυνατότητα επιλογής. Είναι σημαντικό ότι κάνω κάτι που αγαπώ», δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Life & Style» η παρουσιάστρια, ενώ δεν μπορεί να μην αναφερθεί και στη σχέση της με τον συμπαρουσιαστή της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Η σχέση μας με τον Χρήστο διαμορφώνεται τώρα και ο κόσμος ζει με μας την εξέλιξη αυτή. Αισθάνομαι σαν μαθήτρια που άλλαξε σχολείο και πρέπει σιγά σιγά να μάθει την καινούρια της τάξη, τους συμμαθητές και τους καθηγητές της, και να προσαρμοστεί. Ο Χρήστος είναι ο καινούργιος μου διπλανός στο θρανίο και σίγουρα θέλουμε χρόνο για να γίνουμε κολλητοί. Η ουσία είναι όμως ότι διαλέξαμε να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο, επομένως κάτι υπάρχει ανάμεσά μας. Δεν διαλέγεις τυχαία τον «διπλανό» σου στην τηλεόραση».

Κλείσιμο
Όσο για το πόσο την αγχώνει ο ανταγωνισμός; Μόνο δημιουργικά, όπως η ίδια λέει και συμπληρώνει: «Νομίζω πως και οι δύο εκπομπές χαιρόμαστε για την ύπαρξη της άλλης και δουλεύουμε κάτω από την ομπρέλα του συναγωνισμού…».

Βασικό ρόλο βέβαια στη ζωή της παίζει η οικογένειά της. Τι την κέρδισε στον Θοδωρή Μαραντίνη; «Ο Θοδωρής με κέρδισε πρώτα ως φίλος και μετά ως άντρας. Η σχέση μας χτίστηκε σταδιακά και ήρεμα κάτω από μια δυνατή φιλία, που μέσα από τα χρόνια δυνάμωσε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να γίνει έρωτας μέσα σε μια στιγμή. Τώρα που το βλέπω από απόσταση, αισθάνομαι πολύ τυχερή που ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο».

«Θέλουμε πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και να χαρίσουμε στον γιο μας ένα αδελφάκι, αλλά αυτή την περίοδο είμαστε πολύ προβληματισμένοι με όσα συμβαίνουν στη δουλειά μας και στην χώρα μας. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί όταν οι συνθήκες γύρω μας γίνουν καλύτερες», λέει η Σίσσυ αναφερόμενη στοπ ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης