Κόβεται το «50 -50»!

Κόβεται το «50 -50»!

Τι κι αν σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωναν πως το «50 -50» θα ξεκινούσε κανονικά γυρίσματα και τον επόμενο Ιανουάριο θα άρχιζε η προβολή των καινούργιων επεισοδίων;

Κόβεται το «50 -50»!
Τι κι αν σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωναν πως το «50 -50» θα ξεκινούσε κανονικά γυρίσματα και τον επόμενο Ιανουάριο θα άρχιζε η προβολή των καινούργιων επεισοδίων; Η Μαρία Ανδρούτσου, μία από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς του Mega, αποκάλυψε πως η σειρά κόβεται οριστικά: «Είναι πολύ πρόσφατο και είμαι πολύ στενοχωρημένη και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το “50-50” δεν θα γίνει. Μας ανακοινώθηκε χθες αυτό, λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τους λόγους κάποια στιγμή. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω ακόμα» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Και συνέχισε: «Σκέψου ότι είχαν κανονιστεί τα γυρίσματα, είχαμε τα σενάρια στο χέρι, ξεκινούσαμε, δηλαδή, τώρα. Μας είπαν σε πρώτη φάση ότι πάει για τον Νοέμβριο του 2012, σε έναν χρόνο. Τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω να σου πω. Περιμένω κι εγώ να ενημερωθώ για τους ακριβείς λόγους, τι έχει γίνει».



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης