Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχω χρόνο για τρίτο παιδί

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχω χρόνο για τρίτο παιδί

Για τα εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που όπως αποκαλύπτει δεν τα βρήκε όλα ρόδινα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχω χρόνο για τρίτο παιδί
Για τα εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της μίλησε στο περιοδικό «People» η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που όπως αποκαλύπτει δεν τα βρήκε όλα ρόδινα. «Ήμουν αρκετά τυχερή. Με απογοήτευσαν όμως, κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα δεθεί μαζί τους κι αυτό μου ήταν δύσκολο. Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν τέσσερα τέτοια παραδείγματα, τα οποία με ταρακούνησαν. Ωστόσο, προσπαθώ να μην επηρεάζομαι συναισθηματικά απ' αυτές τις καταστάσεις.»

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι έχει φτάσει στα όριά της. «Κατά καιρούς έχω φτάσει στα όριά μου, αλλά ευτυχώς δεν τα έχω ξεπεράσει. Όσο μεγαλώνουμε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις, ξεφεύγουμε πιο δύσκολα από τα όριά μας...Σε μεγαλύτερη ένταση βρίσκομαι όταν δουλεύω και προσπαθώ συγχρόνως να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου. Όταν πρέπει να τα κανονίσω όλα και δεν προλαβαίνω, ιδίως όταν είμαι κουρασμένη, με πιάνει πανικός...»

Στην ερώτηση αν θα ήθελε κι άλλα παιδάκια; «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, θα το ήθελα. Έκανα πολύ νέα τα παιδιά μου, οπότε έχω χρόνο να κάνω και ένα τρίτο παιδί, αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης