Ντ. Παπαδημητρίου: Εχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ντ. Παπαδημητρίου: Εχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο νέο σίριαλ του Mega με τίτλο: «Είναι μακριά ακόμα, Μπαμπαστρούμφ».

ΟΗΕ: Σύνοδος κορυφής για το πρόβλημα αποψίλωσης των δασών
Ντ. Παπαδημητρίου: Εχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο νέο σίριαλ του Mega με τίτλο: «Είναι μακριά ακόμα, Μπαμπαστρούμφ». «Υποδύομαι τη Βανέσσα, μια ψυχολόγο που εργάζεται σε αερολέσχη, γνωρίζει τον ήρωα που υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον οποίο συνδέεται αισθηματικά και εκεί περιπλέκεται η ιστορία», λέει η ίδια στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» αναφερόμενη στο ρόλο της.

Στην ερώτηση αν φοβάται για το μέλλον, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να αισθάνομαι φόβο και απαισιοδοξία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορώ να πω πως θα γίνει πρακτικά να φτιάξει η κατάσταση αυτή. Όμως χρειάζεται να έχουμε όλοι γερά νεύρα και γερό στομάχι, όποια δουλειά και αν κάνουμε και σε όποιο χώρο και αν βρισκόμαστε.»

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης: «Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Έχω φτάσει στα όριά μου, ευτυχώς χωρίς να τα ξεπεράσω, Θέλει ψυχραιμία!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης