Η Άννα Βίσση και το ριάλιτι της ζωής της

Η Άννα Βίσση και το ριάλιτι της ζωής της

Για το τηλεοπτικό της ριάλιτι, «Όσο έχω φωνή», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας από τις 12 Οκτωβρίου, από τη συχνότητα του Alpha και που αφορά τις προσωπικές της στιγμές, αλλά και τις μεγάλες συναυλίες της...

Η Άννα Βίσση και το ριάλιτι της ζωής της
Για το τηλεοπτικό της ριάλιτι, «Όσο έχω φωνή», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας από τις 12 Οκτωβρίου, από τη συχνότητα του Alpha και που αφορά τις προσωπικές της στιγμές, αλλά και τις μεγάλες συναυλίες της, μίλησε η Άννα Βίσση στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Πριν ακόμα αρχίσει η προβολή του, έχουν ήδη ακουστεί ποικίλα σχόλια… Τι έχει να πει η ελληνίδα star; «Ακόμα δεν έχω αισθανθεί τις αντιδράσεις, αλλά μάλλον κάτι άλλο περίμεναν και κάτι άλλο βλέπουν. Θα ήθελα πρώτα να ξεκινήσει, να το δει ο κόσμος και να μη βιαστούν. Τώρα να πει κανείς κακία, γιατί έδειξα κάποια πράγματα από τη ζωή μου που αφορούν στη μητέρα μου ή στον πατέρα μου, εντάξει. Είναι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν και με βοήθησαν να είμαι αυτό που είμαι. Που με έφεραν ως εδώ, μεγάλωσα με τις αρχές τους και στο δικό τους περιβάλλον με τις αξίες τους και σε εκείνους οφείλεται ότι είμαι όποια είμαι σήμερα» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ επειδή νιώθω ότι είμαι μια τραγουδίστρια, μια γυναίκα που έχει μια καριέρα σαράντα χρόνων και μέσα σε αυτή την καριέρα είναι όλα αυτά, αισθάνθηκα ότι ήθελα να τα δείξω. Με έναν τρόπο που εμένα με έκανε να αισθάνομαι καλά».

Όσο για την τηλεθέαση, η Άννα Βίσση παραδέχτηκε ότι αυτό είναι το τελευταίο της άγχος: «Είναι το τελευταίο μου άγχος αυτό, θα έλεγα. Όχι πως δεν με ενδιαφέρει, θα ήμουν ψεύτρα. Να το δει ο κόσμος, να πάει καλά, γιατί "παίζονται" διάφορα... Μας έχει εμπιστευτεί ένα κανάλι με τον κόσμο του και μέχρι τώρα νιώθω ότι το προβάλλουν πολύ δυνατά.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης