Αλίκη Κατσαβού: Δεν χρωστάω κάτι, απαντά στον ηθοποιό που καταγγέλλει ότι τον ανάγκασε σε οικειοθελή αποχώρηση από θίασο

Αλίκη Κατσαβού: Δεν χρωστάω κάτι, απαντά στον ηθοποιό που καταγγέλλει ότι τον ανάγκασε σε οικειοθελή αποχώρηση από θίασο

Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην πάρω και απόλυση, λέει ο Ιάσονας Λαγουτάρης

aliki-katsavou
Η Αλίκη Κατσαβού απάντησε στον ηθοποιό που ισχυρίστηκε ότι τον ανάγκασε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση από τον θίασό της για να μην λάβει αποζημίωση.

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι όπως είπε, συμμετείχε στον θίασο της Αλίκης Κατσαβού. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να λυθεί η συνεργασία τους, η ηθοποιός τον ανάγκασε να υπογράψει παραίτηση, αντί για απόλυση, προκειμένου να μη λάβει αποζημίωση.

Τόνισε επίσης, πως η αρχική τους συμφωνία αφορούσε άλλη αμοιβή, πράγμα που η ίδια δεν τήρησε, καθώς του έδωσε λιγότερα χρήματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1g1gigorl0x)
Κλείσιμο

«Δεν συνεργαζόμαστε πλέον, διότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να κάνουμε δύο έργα και στην ουσία, δεν συνεχίσαμε, γιατί είχαμε κάποια δεδουλευμένα που στην ουσία, άλλη συμφωνία είχαμε κάνει και δεν πήρα ποτέ τα χρήματα της συμφωνίας, οπότε έπρεπε να τη λήξω. Δεν υπήρχε συμβόλαιο, μια σύμβαση αορίστου», εξήγησε ο Ιάσονας Λαγουτάρης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαμε συμφωνήσει για άλλα χρήματα, που μου τα έκοψε και έβαλε κάποια, ένα ποσό που θεώρησε σωστό η ίδια να μπει για να φανεί ότι με έχει πληρώσει. Τα υπόλοιπα χρήματα δυστυχώς, δεν μου τα έβαλε. Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην πάρω και απόλυση».

Από πλευράς της, η Αλίκη Κατσαβού απάντησε μέσα από την ίδια εκπομπή στον ηθοποιό: «Έχει πάρει όλα τα δεδουλευμένα, δεν χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις, γιατί είχαμε μια αγαπητή σχέση στη συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο, οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε ταυτόχρονα τις δικές μας παραστάσεις. Ήταν δική του επιλογή να φύγει».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Ζέστη και σκόνη σήμερα, έρχεται «ψυχρή λίμνη» με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης