Ιάσων Δούσης: Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις

Ιάσων Δούσης: Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις

Ο καθηγητής μίλησε για την περίοδο που συστηνόταν ως «Τζέισον Αντιγόνη» και χρησιμοποιούσε την αντωνυμία «το»

jason-antigoni
Το Jason Αντιγόνη γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του και συστήνεται πλέον, ως Ιάσων Δούσης, ενώ χρησιμοποιεί την αρσενική αντωνυμία για να αυτοπροσδιοριστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Ιάσων Δούσης αναφέρθηκε στην τολμηρή εμφάνιση που είχε στο παρελθόν.

«Τα κοντά μαλλιά και τα παντελόνια τα έχω από το 2019, από τότε που είχα κατέβει υποψήφιος και στις εκλογές. Είναι πολλά χρόνια που έχω αλλάξει εμφάνιση, αλλά δεν σημαίνει ότι τώρα βρήκα την ηρεμία μου και πριν την είχα. Υπάρχει συνεχώς, το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε όπως θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1g0h1zewqw9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, τόνισε πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τις τολμηρές εμφανίσεις που έκανε. «Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις. Εγώ μιλούσα πάντα πολιτικά και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν ήμουν καθόλου μπερδεμένος, ούτε ήταν μια τάση για επανάσταση. Ήταν ο τρόπος που ζούσα. Το ότι μένουμε στην φάση κάποιου είναι πρόβλημα. Μένουμε στην εμφάνιση και δεν κοιτάμε την ουσία», τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης, στη νέα του ενασχόληση. Όπως είπε, διδάσκει ιταλικά και ελληνικά σε ξένους. «Το φροντιστήριό μου είναι στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί με την προηγούμενη εμφάνισή μου να μην μπορούσα να διδάξω. Υπάρχουν ομοφοβικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι καταδικαστέα από όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή που θέλει, αλλιώς δεν περνάει καλά», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για ανθρώπους που αναπαράγουν στερεότυπα, δεν αφήνουον όλες τις κοινωνικές ομάδες να εξελιχθούν και δεν πιστεύουν στον ανθρωπισμό. Αυτά δεν τα χρειαζόμαστε. Ας μείνουν πίσω, να πάμε μπροστά και να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο».


Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Ζέστη και σκόνη σήμερα, έρχεται «ψυχρή λίμνη» με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης