Survivor: Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του - Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα, γράφει

Survivor: Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του - Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα, γράφει

Μία από τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής, αναφέρει

survivor__7_
Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, για προσωπικούς λόγους, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μίλησε για την αποχώρησή του.

Αν και δεν εξήγησε τους λόγους που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το παιχνίδι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο, τόνισε πως «η υγεία είναι πολύ πιο σημαντική απ' όλα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον στίβο μάχης και στη λεζάντα έγραψε αρχικά: «Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά & δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία. Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γιαυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον Τζέιμς Καφετζή, υπενθυμίζοντάς του πως θα τα πουν σύντομα για έναν αγώνα beach volley, με φιλανθρωπικό σκοπό.

«ΥΓ: Φίλε Τζέιμς, το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ΄ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης