Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: Απέδειξε ότι ένας σταρ δεν είναι σκληρός όπως νομίζει ο κόσμος

Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: Απέδειξε ότι ένας σταρ δεν είναι σκληρός όπως νομίζει ο κόσμος

Θέλω να σταθούμε στο μεγαλείο του Μάρκου, συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία τους

labatos_seferlis395
Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης, αλλά και για το γεγονός ότι του έδωσε δουλειά στο θέατρο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγο καιρό ζούσε στα όρια της φτώχειας, έκανε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για «το μεγαλείο του Μάρκου Σεφερλή» όπως τόνισε για τη βοήθεια που του προσέφερε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0kj45g06z21)

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή του για τη βοήθεια που έλαβε από τον συνάδελφό του. «Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος όπως πολλοί θα περίμεναν ή αδιάλλακτος. Είδαμε το εντελώς αντίθετο, ότι μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Στην πορεία, είπε για τον Μάρκο Σεφερλή ότι του έχει πολύ μεγάλη αγάπη και ότι αισθάνεται άσχημα για όσα του είχε καταλογίσει στο δικαστήριο.

Ειδικότερα, είπε: «Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Είναι όνειρο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Με αναγκάζει η συμπεριφορά του να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει».

Η τηλεοπτική συνάντησή τους
Λίγες μέρες πριν, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος έκαναν κοινές δηλώσεις στο «Fay's Time». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή στον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες ζούσε στην ανέχεια.

Η κουβέντα τους κατέληξε σε μια έντονη συγκίνηση, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει για τον συνάδελφό του: «Έρχεται στην πρόβα με τόση όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε κάποιον που ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια του».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0i1ey44pfe9)

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε πρώτος να μιλάει στην κάμερα, αναφορικά με τη νέα τους συνεργασία.

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» ανέφερε.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λαμπάτος, τόνισε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή» .

Για τη δικαστική τους διαμάχη ύστερα από παλιότερη συνεργασία τους, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε ότι δεν κρατάει καμία κακία στον ηθοποιό που όπως είπε «κατάλαβε το λάθος του».

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ακόμα κι όταν κέρδισε τις αγωγές, δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο ούτε για να του κατασχέσει πράγματα, τα οποία μπορούσε να έχει.

Στο τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε σε κλίμα συγκίνησης, την όρεξη του Γιώργου Λαμπάτου όταν πηγαίνει στις πρόβες του.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» σημείωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Λαμπάτο.

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου - Σεφερλή
Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου. Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» πως ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης, όπως επανειλημμένα του είχε ζητήσει. Εκτός από αυτό, του πρότεινε να συμμετέχει και στην νέα παράσταση που ετοιμάζει. 
seferlis_labatos
«Με πήρε τηλέφωνο Μάρκος, του είπα "συγγνώμη" και μου είπε "δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Ήθελα να σου πω να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα κάνω την ανάκληση για σένα" και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει, αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Τον ευχαρίστησα και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν το περίμενα πραγματικά», είχε αναφέρει τότε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αριστοτέλης Μυστακίδης: Ο βασιλιάς του χαλκού έγινε τραπεζίτης και αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη

Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής: Φρενάρουν και οι ρυθμίσεις για τη δόμηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα

Αυλαία για το Μουσικό Κουτί - Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το κοινό Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης