«Total Black Out» στον Ant1

«Total Black Out» στον Ant1

Από τις 5 Οκτωβρίου ο Ant1 θα ζει στο... απόλυτο σκοτάδι. Ο λόγος; Από τις αρχές του επόμενου μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του ολοκαίνουργιου παιχνιδιού του σταθμού του Αμαρουσίου: «Total Black Out», με τον Σάββα Πούμπουρα...

«Total Black Out» στον Ant1
Από τις 5 Οκτωβρίου ο Ant1 θα ζει στο... απόλυτο σκοτάδι. Ο λόγος; Από τις αρχές του επόμενου μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του ολοκαίνουργιου παιχνιδιού του σταθμού του Αμαρουσίου: «Total Black Out», με τον Σάββα Πούμπουρα, που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προθέρμανση για ραντεβού στα ...τυφλά.

Μετά τη Δανία, το Βέλγιο, τη Νορβηγία και την Ολλανδία το «Total Black Out» έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Κλείσιμο
Έξι τολμηροί συμμετέχοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο όπου δε βλέπουν… ούτε τη μύτη τους. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν το φόβο τους και να φτάσουν στο έπαθλο που θα κερδίσουν …αν καταφέρουν να το εντοπίσουν!

Κλείστε τα φώτα, εκπαιδεύστε τις αισθήσεις σας και ετοιμαστείτε για το πιο τρομακτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι της νέας σεζόν!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης