Και όμως η Ελένη είχε μιλήσει για το επίδομα του ΟΓΑ!

Και όμως η Ελένη είχε μιλήσει για το επίδομα του ΟΓΑ!

Και τι δεν έχει ακουστεί από προχθές που αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη, η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», παίρνει από το 2008 επίδομα τρίτεκνης από τον ΟΓΑ.

Και όμως η Ελένη είχε μιλήσει για το επίδομα του ΟΓΑ!
Και τι δεν έχει ακουστεί από προχθές που αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη, η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», παίρνει από το 2008 επίδομα τρίτεκνης από τον ΟΓΑ. Η ίδια η ξανθιά παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στο επίδομα μιλώντας στην πρωινή της εκπομπή στον Alpha, σχολιάζοντας την είδηση ότι οικογένειες με είσοδημα σαν το δικό της θα έπρεπε να καταργηθεί η παροχή του επιδόματος:

«Ναι, δεν αγγίζουμε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από εμάς που δε χρειαζόμαστε το επίδομα αυτό που έχει βγει για όλους μας, δεν πειράζει να το κόψουν. Δεν μιλάω για αυτούς που παίρνουν 1500 ευρώ το μήνα, αλλά μιλάω για εμένα και κάποιους άλλους που είναι πολύ μεγάλες γνωστές οικογένειες που πραγματικά δεν τους χρειάζεται αυτό το επίδομα που ο νόμος τους το έχει δώσει. Κι εγώ σου λέω βάζω τον εαυτό μου μέσα πρώτη, γιατί πραγματικά αυτό το επίδομα δεν μας είναι χρήσιμο. Από εμάς, ας κοπεί. Από τους άλλους όμως, που το χρειάζονται, όχι. Πρέπει να γίνει κατά περίπτωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης