Άννα Βίσση: «Έπιασα πάτο στη σχέση μου με τον Νίκο»

Άννα Βίσση: «Έπιασα πάτο στη σχέση μου με τον Νίκο»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στην Ελίτα Μιχαηλίδου και στην εκπομπή «Με την Ελίτα» στο κυπριακό κανάλι Sigma...

Άννα Βίσση: «Έπιασα πάτο στη σχέση μου με τον Νίκο»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στην Ελίτα Μιχαηλίδου και στην εκπομπή «Με την Ελίτα» στο κυπριακό κανάλι Sigma, όπου μίλησε ανοιχτά για θέματα που αφορούν την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, ενώ αποκάλυψε την πρόσφατη περιπέτειά της με τις φωνητικές της χορδές: «Έχω κάνει εγκλήματα στη φωνή μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση και συμπλήρωσε: «Πρόσφατα βρέθηκα κάτω από το νυστέρι για τη φωνή μου».

Σύμφωνα, μάλιστα με την εφημερίδα «Espresso» , η τραγουδίστρια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού ύστερα από συνεχείς εξετάσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική, δεν απέφυγε τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Στο νοσοκομείο μαζί της βρισκόταν η κόρη της Σοφία και η καλή της φίλη Χριστίνα Κρόκος.

Τέλος, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τους λόγους που χώρισαν: «Ένα από τα χαρακτηριστικά της σχέσης μου με τον Νίκο ήταν ότι για εκείνον θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα και θα άφηνα σε δεύτερη θέση τον εαυτό μου» και πρόσθεσε: «Έπιασα πάτο στη σχέση μου με τον Νίκο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης