"Μίλα"... με την Τατιάνα Στεφανίδου!

"Μίλα"... με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Έτοιμη για τηλεοπτικές αλλαγές φαίνεται πως είναι η Τατιάνα Στεφανίδου που επιστρέφει και αυτή τη δύσκολη σεζόν στους δέκτες μας… με διαφορετικό τίτλο εκπομπής.

"Μίλα"... με την Τατιάνα Στεφανίδου!
Έτοιμη για τηλεοπτικές αλλαγές φαίνεται πως είναι η Τατιάνα Στεφανίδου που επιστρέφει και αυτή τη δύσκολη σεζόν στους δέκτες μας… με διαφορετικό τίτλο εκπομπής. "Μίλα" θα λέγεται, λοιπόν, από τούδε και στο εξής η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Star...

"...Νέο concept για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Και η αρχή γίνεται από τον τίτλο, θα είναι μονολεκτικός... «Μίλα».
 
Μαζί με την Τατιάνα, τρεις γυναίκες πολύ διαφορετικές σε χαρακτήρα, νοοτροπία, θέλω, θα συζητούν όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Δηλαδή για σχέσεις, άντρες, παιδιά, μόδα, ομορφιά, κ.λ.π.
 
Κλείσιμο
Κριτήριο της επιλογής ήταν οι γυναίκες αυτές να είναι πετυχημένες, έξυπνες, με προσωπικότητα και σημαντική πορεία κάθε μία στο χώρο της.
 
Στην παρέα σχεδόν κάθε μέρα θα βρίσκεται και ένας επώνυμος καλεσμένος για να γίνεται η συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή..."

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει πάλι η Τατιάνα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης