«Θα δείτε την Ξένια να γίνεται πιο αδίστακτη από ποτέ»

«Θα δείτε την Ξένια να γίνεται πιο αδίστακτη από ποτέ»

«Η ζωή της άλλης», η επιτυχημένη σειρά του Mega, φτάνει στο τέλος της και η «Ξένια» και κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της...

Η ψυχολογία του Σισέ και το προαίσθημα του Τεν Κάτε…
«Θα δείτε την Ξένια να γίνεται πιο αδίστακτη από ποτέ»
«Η ζωή της άλλης», η επιτυχημένη σειρά του Mega, φτάνει στο τέλος της και η «Ξένια» και κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «TV Έθνος» μιλάει για το φινάλε της σειράε και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

«Θα δείτε την “Ξένια” να γίνεται πιο αδίστακτη από ποτέ. Θα σκαρφιστεί απίστευτα πράγματα, προκειμένου να καταφέρει να εκδικηθεί την οικογένεια “Καλλιφατίδη”, την “Κάτια” και την "Ελπίδα"» είπε η γνωστή ηθοποίος, αλλά για το φινάλε κράτησε το στόμα της κλειστό: «Έχουμε κάνει όλοι.. όρκο σιωπής, ομερτά, πώς το λένε;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Όσο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Αυτή θα τη βρει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό, με τη σειρά: «Πρωτοβάθμια εξίσωση»: «Σίγουρα δεν θα ξαναέκανα αμέσως μετά κάτι που να θυμίζει “Ξένια”, όπως επίσης δεν θα ήθελα να έρθει στα χέρια μου ένας ρόλος, στον οποίο να υποδυόμουν το εντελώς αντίθετο, δηλαδή έναν επίγειο άγγελο», είπε μεταξύ άλλων.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης