Ελενα Παπαβασιλείου: Ναι, είμαι ερωτευμένη!

Ελενα Παπαβασιλείου: Ναι, είμαι ερωτευμένη!

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της και τώρα η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της...

Ελενα Παπαβασιλείου: Ναι, είμαι ερωτευμένη!
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της και τώρα η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» πως είναι ερωτευμένη. «Ναι, είμαι ερωτευμένη! Νιώθω ήρεμη, πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη ύστερα από πολύ καιρό. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το φετινό καλοκαίρι είναι από τα πιο όμορφα που έχω ζήσει.»

Μάλιστα, όπως λέει στην αρχή μιας σχέσης είναι πάντα διστακτική. «Αλλά όταν αποφασίσω ότι είμαι με κάποιον, πέφτω με τα μούτρα. Ξέρω ότι δεν είναι καλό αυτό που κάνω, γιατί δεν μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Αλλά επειδή στη δουλειά μου λειτουργώ ως στρατιώτης, μάλλον θέλω η προσωπική μου ζωή να λειτουργεί ως αντίδοτο. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, είμαι διατεθειμένη να του δώσω τα πάντα!»

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το γάμο: «Δεν είναι κάτι που μου περνάει από το μυαλό αυτή την στιγμή. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά αυτά είναι και τυχερά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά είναι αλήθεια ότι ο γάμος με τρομάζει. Βλέπω γύρω μου παντρεμένα ζευγάρια που δεν είναι ευτυχισμένα και στεναχωριέμαι.»

Όσο για την προκλητική της εμφάνιση στην πρωινή ζώνη, η Έλενα απαντά: «Κάνουμε λες και φόρεσα πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση κάποια μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ ή μίνι. Ομολογώ ότι αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, ίσως κάποια ρούχα από αυτά που μου πρότειναν να μην τα έβαζα. Αλλά δεν μετανιώνω. Είμαι νέο κορίτσι και νομίζω ότι μου επιτρέπεται να ντύνομαι ευχάριστα.»

Πάρτε παρακάτω μια μικρή γεύση από τη φωτογράφηση της παρουσιάστριας...
Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης