ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
"Δεν είμαι στην κατηγορία της τηλεπερσόνας που κάνει εξώφυλλα"

"Δεν είμαι στην κατηγορία της τηλεπερσόνας που κάνει εξώφυλλα"

Η Εύα Αντωνοπούλου, η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «ΣΚΑΪ Life»,μίλησε για τα τηλεοπτικά αλλά και την προσωπική της ζωή...

"Δεν είμαι στην κατηγορία της τηλεπερσόνας που κάνει εξώφυλλα"

Η Εύα Αντωνοπούλου, η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «ΣΚΑΪ Life»,μίλησε για τα τηλεοπτικά αλλά και την προσωπική της ζωή στο περιοδικό «ΟΚ». Πώς της φαίνεται που τη χαρακτηρίζουν "μικρή Πόπη Τσαπανίδου το απόγευμα"; «Κατά καιρούς ακούμε διάφορα. Ίσως επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι και έχει info στοιχεία και η δική μας εκπομπή. Πάντως δεν έχω πρόβλημα. Η Πόπη είναι η καλύτερη στο είδος της», απαντά, ενώ για την αίσθηση που έχει από την πορεία της εκπομπής της τώρα που ξεκουράζεται, δηλώνει: "Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Υπάρχει όρεξη και ανάγκη του κόσμου για ένα διαφορετικό προϊόν, πιο ενημερωτικό και χρηστικό."

Η τηλεοπτική της εικόνα επηρεάζει την προσωπική της ζωή; "Πιστεύω ότι δεν επηρεάζεται αν έχεις επιλέξει ένα συγκροτημένο άνθρωπο δίπλα σου. Επιπλέον δεν είμαι στην κατηγορία της τηλεπερσόνας που πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις, φωτογραφίζεται, κάνει εξώφυλλα και τέτοια. Έχω κάποια απόσταση από όλα αυτά."

 

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης