Είναι μοιραία και το δηλώνει η Κλέλια Ρένεση

Είναι μοιραία και το δηλώνει η Κλέλια Ρένεση

Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική, τελικά όμως την κέρδισε η υποκριτική. Ο λόγος για την Κλέλια Ρένεση, την τηλεοπτική Ρίτα του «Μίλα μου Βρόμικα»...

Είναι μοιραία και το δηλώνει η Κλέλια Ρένεση
Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική, τελικά όμως την κέρδισε η υποκριτική. Ο λόγος για την Κλέλια Ρένεση, την τηλεοπτική Ρίτα του «Μίλα μου Βρόμικα», η οποία μίλησε στο περιοδικό «Down Town» μην διστάζοντας να δηλώσει: 'Είμαι μοιραία γυναίκα"!

Θα θυσίαζε άραγε η σέξι Κλέλια τη δουλειά της για την οικογένεια; "Πρώτα απ’ όλα δεν θα έκανα καμία θυσία. Οι θυσίες είναι βλακείες. Όταν θυσιάζεις κάτι που είναι ζωτικό για σένα, θα γίνεις ένα βαμπίρ αργά ή γρήγορα και δεν θα χρησιμεύεις σε κανέναν. Ούτε ο ίδιος ο σύντροφός σου δεν θα σε θέλει, γιατί θα γίνεις ένα φάντασμα του εαυτού σου. Η δουλειά μου τυχαίνει να είναι η ζωή μου. Μου δίνει χαρά, έμπνευση. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι εκείνη που θα κρατούσε ένα σπίτι, το σημείο αναφοράς για τα μέλη της οικογένειας. Στο μέλλον ίσως και να μπορέσω να το κάνω. Τώρα δυσκολεύομαι να βρω χρόνο να πάω για φαγητό με τη μητέρα μου", απαντά η ηθοποιός, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο μεγάλος έρωτας πρέπει να χωράει στα καλούπια που βάζει, απάντησε: "Είμαι μοιραία. Εγώ αφήνομαι στον έρωτα".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης