Η σέξι φωτογράφηση της Κολέτσα

Η σέξι φωτογράφηση της Κολέτσα

Πιο καυτή και από τον καύσωνα του Αυγούστου εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα στη νέα της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Nitro. Η σέξι τραγουδίστρια, όμως θέλει να πάει ένα βήμα πιο μπροστά στη ζωή της

Η σέξι φωτογράφηση της Κολέτσα
Πιο καυτή και από τον καύσωνα του Αυγούστου εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα στη νέα της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Nitro. Η σέξι τραγουδίστρια, όμως θέλει να πάει ένα βήμα πιο μπροστά στη ζωή της.

Μετά την Καλομοίρα και η Χριστίνα Κολέτσα σκέφτεται να διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες, κάνοντας αίτηση σε κολέγιο για να σπουδάσει την αγαπημένη της επιστήμη, την ψυχολογία!

«Για την κοινωνία μπορώ να είμαι άλλη μια τραγουδιάρα. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι κάτι άλλο: Μπορεί το τραγούδι να είναι απλώς το χόμπι μου κι από εκεί και πέρα να κάνω άλλα πράγματα, να αναπτύσσω αλλιώς τον εαυτό μου και το πνεύμα μου», ομολογεί και προσθέτει:

Κλείσιμο
«Όταν ανακαλύπτουν ότι έχω κι εγώ κάποιο μυαλό, αιφνιδιάζονται, ιδιαίτερα οι άνδρες. Κάποιοι ενθουσιάζονται που το ανακαλύπτουν και με ερωτεύονται κάποιοι άλλοι το βάζουν στα πόδια. Αυτοί είναι και οι περισσότεροι».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης